2777
2789

سلام. من پنجم پریدشدم  ازشانزدهم دارم تست میزنم اماهمش یک خط میفته. تنبلی تخمدان هم دارم سری قبل ک رفتم دکتربهم گفت کیست داری وقرص ال دی دادخوردم الان که تمام شدن میخام این ماه بارداربشم امااین سه روزهرچی تست میزنم منفی میشه یعنی تخمک گذاری ندارم؟ شماهاک تست میزدین چندروزقبلش هاله های کم رنگ هم داشت یافقط سریع دوخط میفتاد. خیلی ناراحتم الان هشت ماه اقدامم وهرماه یه مشکل☹️😭

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

بنظرم تو سونو بری بهتره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بنظرم تو سونو بری بهتره

احساس میکنم دکترم خوب نیست اخه هشت ماه اقدامم فقط هردفعه میرم پیشش برام متفورمین مینویسه. اخه میخام زودتربارداربشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم دکترم خوب نیست اخه هشت ماه اقدامم فقط هردفعه میرم پیشش برام متفورمین مینویسه. اخه میخام ...

اره دکتر خوبی نداری

هزار جور راه باید امتحان میکرد

الانم استرس نداشته باش

دکترت و عوض کن سونو واژینال انجام بده ببر براش همین فردا یا حتی امشب 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اره دکتر خوبی نداری هزار جور راه باید امتحان میکرد الانم استرس نداشته باش دکترت و عوض کن سونو واژ ...

بدون نسخه دکتربرم سونوواژینال؟ 

سلام بنظرمن، ببخيال باش زودتر ميگيره.. خود استرس دليلي براي باردار نشدنه.. منم اقدامم.. از شهريور.. فقط رفتم دكتر ازمايش دادم گفت همه چي نرماله.. منم بيخيال شدم گفتم هروقت خدا صلاح بدونه بلاخره باردار ميشم.

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..
سلام بنظرمن، ببخيال باش زودتر ميگيره.. خود استرس دليلي براي باردار نشدنه.. منم اقدامم.. از شهريور.. ...

خب شرایط من فرق داره عزیزم شماخداروشکرمشکلی ندارین امامن بایدمدام چک کنم ک ببینم تخمک گذاری دارم یانه. من مامانم وخالم هم سابقه دارن که خیلی دیربارداربشن. 😭

خب شرایط من فرق داره عزیزم شماخداروشکرمشکلی ندارین امامن بایدمدام چک کنم ک ببینم تخمک گذاری دارم یان ...

عزيزم.. ايشالا زودتر باردار ميشي.. ولي استرس نداشته باش گلم.

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..
بدون نسخه دکتربرم سونوواژینال؟ 

برو بده دکتر عمومی برات بنویسه

انجام بده ببرش دکتر