سلام. من پنجم پریدشدم ازشانزدهم دارم تست میزنم اماهمش یک خط میفته. تنبلی تخمدان هم دارم سری قبل ک رفتم دکتربهم گفت کیست داری وقرص ال دی دادخوردم الان که تمام شدن میخام این ماه بارداربشم امااین سه روزهرچی تست میزنم منفی میشه یعنی تخمک گذاری ندارم؟ شماهاک تست میزدین چندروزقبلش هاله های کم رنگ هم داشت یافقط سریع دوخط میفتاد. خیلی ناراحتم الان هشت ماه اقدامم وهرماه یه مشکل☹️😭
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
احساس میکنم دکترم خوب نیست اخه هشت ماه اقدامم فقط هردفعه میرم پیشش برام متفورمین مینویسه. اخه میخام ...
اره دکتر خوبی نداری
هزار جور راه باید امتحان میکرد
الانم استرس نداشته باش
دکترت و عوض کن سونو واژینال انجام بده ببر براش همین فردا یا حتی امشب
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍