الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم لکه بینیت تموم شد؟ من تا سه روز لکه بینی داشتم کلا بعد معاینه طبیعیه لکه بینی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
آره خداروشکر بعد دوروز قطع شد ولی حالا دکترم میگه دوباره این هفته باید برم که هم معاینه کنه هم تحری ...
وای منم فردا باید برم معاینه میترسم صدام بره بیرون جلوی مردا کاش حداقل چهار پنج سانت باز باشم دلم خوش باشه
از لکه بینیشم متنفرم خیلیییی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
شما ان شاالله زایمانت هفته دیگه اس؟ طبیعی میخوای یا سزارین؟ ان شاالله که نی نی به سلامتی به دنیا ب ...
نه دو هفته دیگه چهلم تمومه
طبیعی میخوام
ان شالله ،ممنون عزیزم و همچنین برای شما 🌹