2777
2789
عنوان

معاینه بارداری هفته ۳۷ استرس دارم بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 42 پست
آهان،اگر زایمان اولی باشیم طول سرویکسم کوتاه باشه از اول بین ۲۶تا ۲۷ میگن طبیعی زایمام کن؟یا بازم شر ...

اتفاقا من شنیدم کسایی که طول سرویکسشون کوتاهه ،زایمان طبیعی بهتری دارن چون دهانه رحمشون زودتر باز میشه

بازم بستگی به نظر دکتر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من شنیدم کسایی که طول سرویکسشون کوتاهه ،زایمان طبیعی بهتری دارن چون دهانه رحمشون زودتر باز می ...

منم سرویسم پایینه از آنومالی به بعد داره پایین وپایین تر میشه با ایینکه استراحتم

بعد دور و اطرافیام میگن پاشو پیاده روی کن زایمانت راحت تر بشه 

من استراحت کرده اینجوریم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
منم سرویسم پایینه از آنومالی به بعد داره پایین وپایین تر میشه با ایینکه استراحتم بعد دور و اطرافیام ...

نه عزیزم ،از الان اصلا لازم نیس پیاده روی کنی...به حرفه بقیه گوش نکن خدای نکرده نی نیت زودتر از موعد دنیا نیاد یه وقت

من هفته پیش زایمان کردم ،والا فقط دو هفته آخر پیاده روی داشتم ،زایمانمم خداروشکر خوب بود ،راضی بودم

نه عزیزم ،از الان اصلا لازم نیس پیاده روی کنی...به حرفه بقیه گوش نکن خدای نکرده نی نیت زودتر از موعد ...

اره بابا همینجوری شیاف و آمپول میزنم انقباض دارم

اونام که متوجه نمیشن

منم مییگم بعد 38 هفته پیاده روی شروع میکنم

اره بابا همینجوری شیاف و آمپول میزنم انقباض دارم اونام که متوجه نمیشن منم مییگم بعد 38 هفته پیاده ...

اره عزیزم ،از ۳۸ هفته به بعد دیگه پیاده روی عالیه

حتما حتما ماه آخر سوره انشقاق و دعای نادعلی رو هم بخون....من زیااااااد خوندم ،زایمانم واقعا عالی بود

اره عزیزم ،از ۳۸ هفته به بعد دیگه پیاده روی عالیه حتما حتما ماه آخر سوره انشقاق و دعای نادعلی رو هم ...

خیلی ممنون دوست گلم  🌹🌹

برام دعا کن دوتا سقط داشتم😔

چشم حتما انشقاق رو که دارم میخونم نادعلی رو هم کم کم شروع میکنم

عزیزم لکه بینیت تموم شد؟ من تا سه روز لکه بینی داشتم کلا بعد معاینه طبیعیه لکه بینی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عزیزم لکه بینیت تموم شد؟ من تا سه روز لکه بینی داشتم کلا بعد معاینه طبیعیه لکه بینی

آره خداروشکر بعد دوروز قطع شد

ولی حالا دکترم میگه دوباره این هفته باید برم که هم معاینه کنه هم تحریک

نمیدونم چیکار کنم

میترسم

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است

شما ان شاالله زایمانت هفته دیگه اس؟

طبیعی میخوای یا سزارین؟

ان شاالله که نی نی به سلامتی به دنیا بیاد و خودت هم اصلا اذیت نشی

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
آره خداروشکر بعد دوروز قطع شد ولی حالا دکترم میگه دوباره این هفته باید برم که هم معاینه کنه هم تحری ...

وای منم فردا باید برم معاینه میترسم صدام بره بیرون جلوی مردا کاش حداقل چهار پنج سانت باز باشم دلم خوش باشه

از لکه بینیشم متنفرم خیلیییی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
شما ان شاالله زایمانت هفته دیگه اس؟ طبیعی میخوای یا سزارین؟ ان شاالله که نی نی به سلامتی به دنیا ب ...

نه دو هفته دیگه چهلم تمومه 

طبیعی میخوام

ان شالله ،ممنون عزیزم و همچنین برای شما 🌹