2777
2789
عنوان

توروخدا دوستان بیاین ب کمکتون نیاز دارم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 122 پست
چشم گلم 100 تا صلوات می فرستم ان شاءالله حاجت روا بشه استارتر عزیز

ممنون عزیزدلم خدادخیرشو برگردونه ب زندگیتون🌹🌹

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
خدادخیرتون بده عزیزم ممنون از اینهمه لطف الهی بتونم محبت همتونو جبران کنم خدا اجر همتونو بده الهی خی ...

حتما گلم شما حضورت و دل مهربونت خودش نعمته جبران چیه؟😍 با شادیت هممون شاد میشیم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما گلم شما حضورت و دل مهربونت خودش نعمته جبران چیه؟😍 با شادیت هممون شاد میشیم

واقعا محبت داری عزیزدلم خدا ب دل مهربونت نگاه کنه و معجزات تو زندگیت بشه الهی خیر ببینی😘😘😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلامت باشی گلم.. ممنونم از دعای خیرت عزیزم.. ان شاءالله مشکل زودی برطرف بشه💕

ممنون گلم🌹🌹

چشم گلم الهی که به حق بانوی دو عالم خدا خودش کمک کنه و دل این خانواده عزیز شاد بشه خدا بهشون رزق و ر ...

التماس دعا دارم 🙏😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
التماس دعا دارم 🙏😔

عزیزم من حتما حتما دعاگوی شما هستم الهی که قابل باشم خودم زیاد ختم برداشتم برای مشکلم و فقط میخوام درد روحم آروم بگیره خیلی میدونم دل شکسته چیه و همیشه موقع دعاهام برای تک تک شما عزیزان که مشکلتون رو میدونم از ته قلبم میخوام که حاجت روا شید

التماس دعا گلم😘😘😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
عزیزم من حتما حتما دعاگوی شما هستم الهی که قابل باشم خودم زیاد ختم برداشتم برای مشکلم و فقط میخوام د ...

خیلی ممنونم ازت خداخیرتون بده گلم 🙏🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چشم گلم الهی که به حق بانوی دو عالم خدا خودش کمک کنه و دل این خانواده عزیز شاد بشه خدا بهشون رزق و ر ...

الهی خیرببینی عزیزترینم🙏🤩😍😘😘😘الهی انعکاسش چندین برابربه زندگیت برگرده.الهی آمین🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

براشون صلوات فرستادم خواهر

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ایشالا به حق تمام دلهای شکسته پیش خدا مشکل خواهر استارتر حل بشه ودیگه غم وغصه ای تو دلش نمونه

ممنون عزیزم الهی برا همه همینجور باشه لطف کردی

براشون صلوات فرستادم خواهر

ممنون خدا خیرت بده عزیزدلم

عزیزم انشاالله مشکلشون حل میشه...منم دعا میکنم براشون...

خواهرت اگه میتونه یه چله دعای مشلول برداره...میگن قبل از اتمام چله آدم حاجت روا میشه...

معجزه هر روز اتفاق می‌افته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇
عزیزم انشاالله مشکلشون حل میشه...منم دعا میکنم براشون... خواهرت اگه میتونه یه چله دعای مشلول برداره ...

تو چله مشلول هست اتفاقا

ممنون عزیزم