2777
2789
عنوان

بحث ولجبازی

211 بازدید | 22 پست

سلام خانمها من ی مشکل بزرگ توزندگیمه ک خیلی حالمو بد میکنه فکرنکنم کسی مثل من انقدر بدبخت باشه حس میکنم کسی واسه بدبختیم دعانوشته یا جادوکرده چون دوروز باشوهرم خوبیم میریم میگردیم شادیم ودوروزدیگش حتما باید از دماغم بزنه بیرون و حرص بخورم درحدمرگ بخدا ازاین زندگی خسته شدم شوهرم صبح تاغروب سرکاره من تنهام توساختمون مادرش اینا میشینم هرکاری کنم توذره بینم وصدامون رو متوجه میشن دیشب ب خودم رسیدم دلمم براش تنگ شده بود شام پختم گفتم بیادوشب خوبی باهم داشته باشیم وقتی اومد ی ساعت اولش براش چای بردم خوب بودیم اومدم برنج بذارم دوتا سوال ازش پرسیدم راجع ب برنج گفتم طعمشم خوب نیس کجابذارمش گفت بذار کنار گفتم نمیشه ک گفت پس بذار روسرت همین باعث شد من ناراحت بشم و چیزی نگفتم بعد دنبال بهونه بود سریع صداشو بردبالا و...من هیچی نگفتم ک دعوا نشه بدتر رفتیم خوابیدیم ساعت۹شب بدون شام😐گفت ولم کن خوابم میادبعد خواهرش زنگ زد حالمون رو پرسیدمن درازکشیده بودم یهوقطع کرد گفت من ازخونه میرم دیگه ام نمیام😥😳😳😳زنگم بزنیدجواب نمیدم خلاصه ک خانوادش شک کردن اومدن خونمون فهمیدن من گریه کردم بخدا ابروبرام نمونده کلی مادرش زندگی اینو اونرو کوبیدتوسرم ک شماهمش دعوا دارید ولی جاریت نداره و... باورکنید خفت ازاین بالاترنمیشه ممنون میشم ی راه جلوم بذارید شوهره اومدشب خونه بعداون ابروریزی هارااااحت خوابید الانم سرکاره غروب اومد باهاش چطور برخوردکنم ک حساب کاردستش بیاد؟؟من بایدمنت بکشم؟

خب باهاش صحبت کن که اگرم دعواتون میشه حداقل کسی نفهمه... فعلا وقتی با هم خوب هستید همچنین قراری رو بینتون بذارید و کم کم روی صحبت کردنت کار کن حساسیتهاشو بشناس و به مرور رفتارت روی همسرت هم اثر میذاره شک نکن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر ک از خدا خواسته مادرشوهر من انگار پشت در ما گوش وایمیسه یعنی صدا درنیومده بدو بدو میاد چیشده چیشده دعوا میکنین اونروز تلوزیون روشن دختره گریه میکرد زودی اومده بدون درزدن میگ چیشده سارا چرا گریه میکنه بعد من نگا کردم توصورت شوهرم شوهرمم بهش گفت چیشده مادرجان کی داره گریه میکنه صدانیومده بدو بدو میای.

عزیزم اصلا منت نکش 

فقط مرتب باش شیک آرایش کن 

اما اصلا بهش توجه مستقیم نکن 

شام درست کن خودات بخورراز قبل بعد بگو شام حاضر یکم بخور برو جلو ت وی فیلم ببین چیزی ببین اگر امد کانال عوض کرد هم عصبی نشو برو دنبال کار دیگه 

یعنی خونسرد باش 

هسچ رفتاری نکن منت نکش تا بیاد منت بکشه 

داد بیداد کرد هم جواب نده

سکوت بهترین جوابه

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

عزیزم نمیخام حرفای کلیشه ای بزنم

ولی حرف زدن بهتره همه چیز درست میشه اگه تو خودت بریزی یا قهر کنی فقط خودت داغون میشیو

بینتون فاطله میوفته

من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍😍😍😍 هی چرخ بزن در منو دل را بتکان🌸🌸🌸🌸 این همنفسی چه حسو حالی دارد❄❄❄❄❄ در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕💕💕💕
میگفتی مادر جان جای کوبیدن زندگی بقیه تو سر من یکم به پسرت ادب یاد میدادی شرط زاییدن که نیس فقط

بخدا ی بارنمیشینن باهاش حرف بزنن تنهایی بگن چراانقدر بی اعصابی نکنه مشکل مالی داری فشارروته؟فقط حرفم بزنن میگن ۲۰بارتاالان دعواتون شده خجالت بکشید بقیه زندگیشون خوبه شما همش اینطوری میکنید 

خب باهاش صحبت کن که اگرم دعواتون میشه حداقل کسی نفهمه... فعلا وقتی با هم خوب هستید همچنین قراری رو ب ...

انقدر بهم این حرفهارو زدیم دیشب گذاشته ساعت۱۰شب رفته ب منم میگه دیگه جواب زنگ کسیو نمیدم پیامم داده میخوام بمیرم😳گفتم مگه چ چیزی شده ک تواینطوری منفجرشدی