2777
2789
عنوان

بحث ولجبازی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
عزیزم اصلا منت نکش  فقط مرتب باش شیک آرایش کن  اما اصلا بهش توجه مستقیم نکن  شام د ...

خیلیییی غرورداره ب نظرتون درست میشه؟؟ ابروی ازدست رفتمو چ کنم ب جایی رسیدم ک زندگی بقیه توسرم باید بخوره حس میکنم قلبا دیگه دوستش ندارم چون دیشبم برگشتم گفتم پول نداری فشارروته گفت مگه من مثل توام بخاطر پول ناراحت بشم😔اون فکرمیکنه من اینطوریم پولکیم ذره ای هم عزت توخانوادش برام نذشته وقتایی ک خوبیم رو کاری ندارم اما مواقع دیگه خانوادش درجریان دعواهامون هستن ومادرشم گفت هرروز دعوا دارید😔خیلی تواین زندگی خارم کرد طوری ک مقصرم نبودم دیشب گفتم برگردغلط کردم ی جورایی مریضی مهرطلبی گرفتم ترس از رهاشدگی چون خودش خوب میدونه ک خانوادمم بدون اون منو توخونه اشون راه نمیدن پدرم بدون اون برام ارزشی قائل نیست وپشتم نیستن حالا بهشونم بگم تقصیر اونه باورنمیکنن همچین بدبختم توزندگی بدبخت و تنها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شوهرت کپ شوهر منه اینا کمبوود محبت دارن مثلن دیشب میخاسته تو نازشو بکشی بگی بیا شام بخور ولی نکردی این مردا از کمبود عاطفی شدیدی رنج میبرن زندگی8ساله من این تجربه رو بهم داده ولی من خودم بلد نیستم محبت کنیم و دائم درحال دعوا هستیم تو اینکارو نکن بهش محبت کن 

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
بنظرم شوهرت کپ شوهر منه اینا کمبوود محبت دارن مثلن دیشب میخاسته تو نازشو بکشی بگی بیا شام بخور ولی ن ...

ن کمبودمحبت نداره یهوقاطی میکنه هیچی حالیش نیس..جاریم طبقه بالای ما میشینه صدای گریه بچش اومد ک انگار مامانش داره دعواش میکنه یهو گوشیشو برداشت زنگ بزنه ب اونا گفتم توچیکارداری اخه داره ادب میکنه بچشو دخالت نکن عقده شد واسش ک تونمیذاری زنگ بزنم وناراحت شدی بچه برادرمه🤨بهونه کرد صداشو بردبالا بعدم قهرکرد شبونه منو ول کرد رفت بیرون خانوادشم فهمیدن درکل پیش اونا عزت ندارم همه میدونن مثل خروس جنگی هستیم دیشبم تقصیرخودش شد اگه ابرو برام نموند واسه همین ازش لج دارم متنفرشدم ک عزتمو له کرده ازدیشب تاحالا توحال خودم نیستم مرده متحرکم

ن کمبودمحبت نداره یهوقاطی میکنه هیچی حالیش نیس..جاریم طبقه بالای ما میشینه صدای گریه بچش اومد ک انگا ...

خب عزیزم بزار کاریو که میخاد بکنه دوبار که زنگ بزنه مطمئن باش جاریت ناراحت میشه و یه چیزی میگه اینجوری از چشمش میافتن ولی وقتی تو بگی تو خودتو از چشم میندازی بخدا بخدا شوهرمنم همینه ولی من جدیدن ولش کردم خودش خانوادشو بشناسه نه اینکه من نزارم کاری کنه دوبارکه انجام بده کم محلی بهش کنن دیگه نمیکنه پس بهتره ولش کنی

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
خیلیییی غرورداره ب نظرتون درست میشه؟؟ ابروی ازدست رفتمو چ کنم ب جایی رسیدم ک زندگی بقیه توسرم باید ب ...

ببین عزیزم اول اعتماد به نفس داشته باش 

دوم اصلا باهاش گرم نشو تا متوجه دلخوریت نشده باهاش گرم نشو تا معذرت خواهی نکرده تحویلش نگیر 

هر جی باشه و هر غروری داشته باشه بعد جند روز میاد سراغت 

فقط شیک بپوش و آرایش کن و مرتب باش و غذا و زندگیتو مرتب کن 

خانوادش دیگه الان متوجه دعواهاتون شدن البته خانواده شوهر که همیشه از کاه کوه میکنن اگر جیزی گفتن لگو همه زندگی ها دعوا هست فقط بدبختی شوهر من کنترل اعثاب نداره داد و بیداد راه میندازه تا منوومقصر نشون بده 

بگو جرا نمیایین باهاش صحبت کنید راهنمایی کنید تا کمتر دعوا بشه 

یادت باشه مرد هر غروری داشته باشه نباید برای زنش غرور داسته باسه اگر مقصر بوده باید بیاد معذرت خواهی 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
انقدر بهم این حرفهارو زدیم دیشب گذاشته ساعت۱۰شب رفته ب منم میگه دیگه جواب زنگ کسیو نمیدم پیامم داده ...

بیخیال اگر این حرف زده میاد منت کشی 

شما فعلا ارامش داسته باش و خونسرد باش 

اگر حرفی دعوایی چیزی هم میخواد با خانواده خوداش داسته باشه اصلااااا مانع نشو اگر زرنگی هم بلدی نامحسوس تحریکش کن تا اونا هم متوجه اخلاق پسرشون بشن همیشه شمارو مقصر نکنن