کنکور زبان میتونی فرهنگیان شرکت کنی و دبیر زبان بشی
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
کنکور زبان میتونی فرهنگیان شرکت کنی و دبیر زبان بشی
شرایط سنی نداره؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
[QUOTE=119197324]کنکور زبان میتونی فرهنگیان شرکت کنی و دبیر زبان بشی[/QUOT من ک سنم ۲۵ هست چی؟ برا ...
اگه منظورت فرهنگیانه که خیر من 23سالمه امسال زبان کنکور دادم رتبم سه رقمی شد ولی به خاطر سنم نتونستم برم فرهنگیان
[QUOTE=119197902]اگه منظورت فرهنگیانه که خیر من 23سالمه امسال زبان کنکور دادم رتبم سه رقمی شد ولی به ...
نه دیگه گفتم که نتونستم برم به خاطر سنم 4سال درس میخونی معلم میشی دیگه
من سال قبل ۵۷هزار منطقه ۳شدم حالا موندم با این وضعیت درسی و سنی تجربی امتحان بدم یا زبان.رشته پیراپزشکی قبول میشم.؟دبیری زبان برا من با این سن آینده ای داره