دوتا از مسافران به نام پونه گرجی و آرش میرضرابی دقیقا ۳ روز پیش عقد کرده بودن و صبح امروز در حادثه سقوط هواپیمای اکراینی فوت شدن😔
چه بد😔چه سرنوشت غمگینی.خدا بیامرزشون و به خانوادشون صبر عطا کن
خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنید ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنید ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
خدا همه شونو رحمت کنه ولی جدی جدی هر چندوقت یبار یه دوره مرگ و میر میاد تو ایران و حادثه پشت حادثه مردم میمیرن متاسفانه دیروز ۵۰ نفر یجا و ۱۳۰ نفر هم یجا
خدا به هممون رحم کنه
یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
کاش نیومده بودن هیچوقت ای کاش😢😢 اومدن تعطیلات پیش خونواده هاشون باشن ولی چی شد آخرش سهمشون غم شد
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)