2777
2789
عنوان

مسافرای هواپیما 😔

2188 بازدید | 40 پست

دوتا از مسافران به نام پونه گرجی و آرش میرضرابی دقیقا ۳ روز پیش عقد کرده بودن و صبح امروز در حادثه سقوط هواپیمای اکراینی فوت شدن😔

چه بد😔چه سرنوشت غمگینی.خدا بیامرزشون و به خانوادشون صبر عطا کن

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

😢😭😢😭

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از وسایل جامونده مسافرا😔

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

همش پشت سرهم اتفاقاتی میفته مردم گروه گروه میمیرن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خدا رحمتشون کنه،اون از هواپیمای یاسوج که به دنا خورد اینم ازاین،آدم دیگه شکر بخوره سوار هواپیما بشه😑😭

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

خدا همه شونو رحمت کنه ولی جدی جدی هر چندوقت یبار یه دوره مرگ و میر میاد تو ایران و حادثه پشت حادثه مردم میمیرن متاسفانه دیروز ۵۰ نفر یجا و ۱۳۰ نفر هم یجا

خدا به هممون رحم کنه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
همش پشت سرهم اتفاقاتی میفته مردم گروه گروه میمیرن

نشانه ظهور هست به نظرم😔

لطفا کسی که اعتقاد نداره ریپلای نکنه

کاش نیومده بودن هیچوقت ای کاش😢😢 اومدن تعطیلات پیش خونواده هاشون باشن ولی چی شد آخرش سهمشون غم شد

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)