2777
2789

من یه دوستی دارم خوشگله و ظریفه

بعد به پسره تک دانشگاه ک بیکارم هست بهش پیشنهاد داده 

پسره زشتههههه واقعااااا  چجوری روش می‌شه ب این پیشنهاد بده 

وقتی یکی ۲۰ عه غلط اضافه س بخواد با یکی ۸۰ باشه

غلط اضافه نیییسسس؟؟؟

وای وای چقد من حرص خوردم 😂😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

درست نیس اینو بگما ولی پسره بدنت پر لک و پیسه

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علف باید به دهن بزی شیرین بیلد 

دوستت خوشش اومده ازاون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پسرا کلا همینن پرو باهاش رل بزنه پسفردا برا خودش این شاخ میشه

اره دوستم یکم محلش گذاشته هواااااا برش داشته

دوستتون باید بهش می‌گفت بیا برو یک خروس قندی بگیر.

🤣🤣🤣🤣

مگه همه چی به ظاهره؟

ن ولی آدم نباید انقد پرو باشه وقتی خودش انقد زشته بدنش پر لک پیسه بره یه دختر داف انتخاب کنه 

همه پسرا همینن...اعتماد به سقفشون آسمون رو پاره میکنه و تصور و توهم این رو دارن که خیلی لطف میکنن با شرایط فوق داغون به یه دختر همه چی تموم پیشنهاد میدن 🙄

نکبت هاااااا

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
تو مدرسه آبدارچی رفته بود به مدیر مدرسه که تازه طلاق گرفته بود پیشنهاد داده بودمردا خیلی اعتماد به س ...

ینی بااااید ری د به این پسرای پروووو🤣