nafaeaghamoonam مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 عنوان قیمت غذاساز | مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 17 پست سلام خانوما. میدونید قیمت غذا ساز چنده؟این مدلی هم نباشه اشکال ندارع فقط میخاستم منظورمو از غذا ساز فهمیده باشید. ممنون شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر 1398/10/18 | 12:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 میشه بگی چه کارایی باهاش میکنی منم خیلی دوست دارم بگیرم میخام ببینم اگه اینو بگیرم از چاقو و رنده ... اسیاب کن و خلال کن سیب زمینی هم داره بستگی داره چند تا تیغه روش باشه ک اونم بستگی ب قیمت داره هرجه گرون تر کاراییش بیشتر شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
شوکتتت عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 11790 اسیاب کن و خلال کن سیب زمینی هم داره بستگی داره چند تا تیغه روش باشه ک اونم بستگی ب قیمت داره هرجه گ ... چقدد عالی پس فقط نون نمیخره فک کنم😅عزیزم من یچیز دیگه شنیده بودم اینایی ک چنتا کار انجام میدن ب موتورشون فشار میاد زود خراب میشن نمیدونم درسته یا نه؟
nafaeaghamoonam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 چقدد عالی پس فقط نون نمیخره فک کنم😅 عزیزم من یچیز دیگه شنیده بودم اینایی ک چنتا کار انجام میدن ب م ... منکه تازه عروسم چیزی استفاده نکردم ولی دست راست خالم تو اشپز خونس و ده ساله داره راضیه ازش هیچ مشکلی هم نداشته تا الان شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر