2777
2789
عنوان

قیمت غذاساز

691 بازدید | 17 پست

سلام خانوما. میدونید قیمت غذا ساز چنده؟

این مدلی هم نباشه اشکال ندارع فقط میخاستم منظورمو از غذا ساز فهمیده باشید. ممنون

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ۷۵۰ بود یا ۸۵۰ بود ی ماه پیش گرفتم دقیق خاطرم نیس

چند کارس؟شرمنده اینقدر سوال میپرسم

چند کارس؟شرمنده اینقدر سوال میپرسم

نمیدونم🙁 ولی این همه وسیله ک توعکسی ک شما گذاشتی نداره فک کنم ساده س🙁از غذاساز تاحالا استفاده نکردم سردرنمیارم اصن

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
نمیدونم🙁 ولی این همه وسیله ک توعکسی ک شما گذاشتی نداره فک کنم ساده س🙁از غذاساز تاحالا استفاده نکرد ...

ممنون عزیزم ب خوشی استفاده کنی

ممنون عزیزم ب خوشی استفاده کنی

بنظرت برم عوض کنم چندکاره شو بگیرم؟ 

اخه میخاستم سبزی خردکن هم بردارم فروشنده گفت لازم نیس برداری غذاساز برات خرد میکنه‌.حالا نمیدونم چند کارس

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
عزیزم من گرفتم چند ماه پیش نمیدونم چن کارست  ولی دیگ نیاز به خریدن همزن و رنده و یه سری چیزای ...

مرسی عزیزم. منم دارم چند کارس بزرکه ازیت میشم میخام استفاده کنم گفتم اکه قیمت ارزون باشه یه کارشو بگیرم فقط

بنظرت برم عوض کنم چندکاره شو بگیرم؟  اخه میخاستم سبزی خردکن هم بردارم فروشنده گفت لازم نیس برد ...

وای نه. من چند کارشو دارم بزرگه خیلی سختم میشه بخام استفاده کن ازش میخام  یه کاره بگیرم .اره سبزی خورد میکنه رنده میکنه مخلوط میکنه پوره میکنه اسیاب میکنه برا من ابمیوه گیرم داره. ولی خب بزرگه منم جا ندارم هرچی کوچک تر بهتر وراحت تر

میشه بگی چه کارایی باه‌اش میکنی منم خیلی دوست دارم بگیرم میخام ببینم اگه اینو بگیرم از چاقو و رنده ...

سبزی خورد میکنه. پوره میکنه رنده میکنه همزن مخلوط کن ابمیوهگیر.سالاد درست کنه.گوشت چرخ کن.ابگیری سبزی بعضی هاش میوه هم پوست میکنه