2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته بیاین

136 بازدید | 31 پست

سلام

حوصلم سر رفته از تاپیکا هم خسته شدم

بیاین یه عکس کوچولو موچولو بذارم حداقل حرفای دیگه بزنیم دلمون باز شه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

موافقم عکس چی میخوای بزاری؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخواین ناخنتونو ژلیش کنین لاک چ رنگی میزنین؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
موافقم عکس چی میخوای بزاری؟

ورژن بی حوصله خودمو

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
ورژن بی حوصله خودمو

تو این تاپیکهای این روزها با حوصله هم باشی همینجوری میشی

کلی بیخیال باید زندگی کرد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خوب بچه ها چخبر

خبر که هیچ

اصلا از کلمه خبر الرژی بهم دست میده

خبر که هیچ اصلا از کلمه خبر الرژی بهم دست میده

از خودت بگو قرار نیس از مملکت و دنیا بگی ک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
تو این تاپیکهای این روزها با حوصله هم باشی همینجوری میشی کلی بیخیال باید زندگی کرد 

خونه بحث 

سر کار بحث

تو کوچه و خیابون بحث

زندگی روالش بهم خورده

از خودت بگو قرار نیس از مملکت و دنیا بگی ک

جشن عقد برادرشوهرمه

بعدش هم احتمالا عروسی داداشم

کلی درگیرم با لباس و اینا

جشن عقد برادرشوهرمه بعدش هم احتمالا عروسی داداشم کلی درگیرم با لباس و اینا

چ خوب منم دلم عروسی میخواد ولی نیس 😕