2777
2789

من الان عصبانیم،دلم گرفته ازش،خیلیییی روش حساب کرده بودم و الان حس میکنم اشتباه انقدر حساب کردن رو خدا،هر حرفی میزنم میگم ناشکریه ولی دارم میترکم که چجوری بریزم بیرون خالی شم،شماها چکار میکنین😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیلیییی مظلومه همه ازش شاکی میشن حتی خودم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

اولش کللللللی غر میزنم ،قهههههههر میکنم 

بعد ک اروم شدم میگم خدایا غلط کردم خریت کردم هر حرفی ک زدم حرف اضافه بود ببخش، اخه من جز تو کی رو دارم ک مهربون تر باشه بزرگتر باشه؟!!

میدونم دوسم داری براپ بهترینا رو پیش میاری ،هنو وقتش نرسیده ،منم دوست دارم اما صبرم کمه،بد میشم،خودت ببخش

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
با خودم میگم چرا لج کرده باهام؟!چرا پس میگه دعا کنین به درگاهم بعد جواب نمیده و محل نمیده چرا واقعا

دلیل خیلی از براورده نشدن حاجات خودمونیم

فرازهای اول دعای کمیل رو بخون امام علی توضیح داده چند دلیل بیان کرده که چرا خدا حاجت نمیده

یکیش گناههای خودمون

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
دلیل خیلی از براورده نشدن حاجات خودمونیم فرازهای اول دعای کمیل رو بخون امام علی توضیح داده چند دلیل ...

پس اونایی که غرق گناهن ولی همه چیه زندگیشون درسته چی؟!همیشه که بیماری یا مشکل بزرگ تاوان استباهات ادما نیس،

شاید برای همه این حال و هوا پیش بیادو ادمها هر کدوم به یه روش اعتراض میکنن

یکی ازش دور میشه وبه خودش اجازه میده خطا بره 

یکی ایمانش ضعیف میشه وهمش غصه میخوره و در نهایت افسرده میشه

یکی تارک دنیا میشه و میره تو خودش

اما در نهایت همشون  بعد کلی کلنجار رفتن دوباره میفهمن که هیچ کس جز خودش نمیتونه بهمون کمک کنه

هرچی داریم  از اون داریم...خوب هاش رو لطف و نعمت میدونیم و بدهاش از نظر ما عذابه...واین به خاطر اینه که نمیشناسیمش...

یه  مادر رو دیدی وقتی بچه بستنی یا شکلات دوست داره بااینکه بچه گریه میکنه اما بهش نمیده ...به نظرت چرا نمیده بهش...

عزیزم بهت میگم خوب و بد خدا برای ما همش خوبه...فقط توکل بهش داشته باش...اینومنی بهت میگم که تجربه ی تو رو داشتم...افسوس

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
شاید برای همه این حال و هوا پیش بیادو ادمها هر کدوم به یه روش اعتراض میکنن یکی ازش دور میشه وبه خود ...

حرفات درسته،ولی من خودمو مقصر میدونم چون زیادی رو خدا حساب کرده بودم،از این ناراحتم که چرا این حس دارم وقتی وظیفم بوده به لطف و رحمتش امیدوار باشم،ولی الان میگم میخاستی انقدر لطفش بزرگ نکنی،من معامله کردم با خدا ولی ...انگار اون جا زد

پس اونایی که غرق گناهن ولی همه چیه زندگیشون درسته چی؟!همیشه که بیماری یا مشکل بزرگ تاوان استباهات اد ...

هرچیزی حمکتی داره

شاید اونها هم حاجاتی دارن که ما نداریم

وهزاران شایدهایه دیگه