2777
2789
عنوان

من جنگ رو لمس کردم با پوست و گوشت

3160 بازدید | 26 پست

۶ساله بودم که جنگ ایران و عراق تمام شد

نقطه ی صفر مرزی..هر روز صدای موشک و هر روز اوردن شهید

از شهرمون فرار کردیم 

خیلی ها موندن چون توان فرار نداشتن غافلگیر شدن

سربازان عراقی دختران کوچک وای خدا اشکم دراومد دختر ۹ساله رو تجاوز میکردن و ول مبکردن و میمیرد اون دختر خرد سال

هنوز تنم میلرزه هنوز صدلی هیلیکوپتر میشنونم میرم سال۶۷

شماها چی میدونید از جنگ چی میفهمید

سرلاران دلیر ایران که از تشنگی میمردن..چه بسیاری از سرلازان ایرانی سربازان هم وزن رو لو میدادن خیانت میکردن

نمبخوتم بیشتر بگم ...خیلی خاطره دارم‌خیلی

دختر همسایمون نامزد کرد شوهرش رو عراق اسیر کرد

دخترک بعد از ۵سال با برادر شوهرش ازدواج میکنه 

بعد از ده سال شوهر برمیگرده و صحنه رو میبینه دیونه میشه دختر هم خودکشی میکنه

اینها تنها نمونه ی کوچک آثار جنگه 

جنگ برا ما بدبختیه برا یه عده نعمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به خیر کنه  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

عزیزم منم مثل شما جنگ رو تو بچه گی دیدم . اینا که خوشحالناز جنگ  فکر میکنن جنگ بچه بازیه

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

منم یادمه جنگ رو 

وقتی از پدر برادرم خبر نداشتیم 

وقتی بمب میزدن تو شهرمون 

الهی هیچ وقت هیچ‌جا جنگ نباشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایران اون موقع با الان قابل قیاس نیست 

البته مردمشم قابل قیاس نیستن 

اون موقع ها مردم واسه خاکشون واسه وطنشون جون میدادن ن مثل الان ک تا یه صدایی بلند میشه دنبال سوراخ میگردن

احساس میکنم ی مشت بچه بیسواد ریختن و سایت وخوشحالی میکنن ازجنگ

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه