2777
2789
عنوان

سلام کیانوزاد شون ناخن هاش یکم کبود بود توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9688 بازدید | 35 پست

ای خدا بخورش استاتر😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشوفرستادم بالا ببین این جوری بود؟نصف قسمت ناخن ها کبوده یکم

آره عزیزم همینجوری بود

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

نگران نباش بچه وقتی که به دنیا میاد کلا سر تا پا تو بیمارستان چک میشه و تا موقعی که پزشک ویزیتش نکنه مرخص نمیکنن اگه موردی باشه تو بیمارستان میفهمیدن حتما بچه اولته

فکر نکنم اینو کبود حساب کنن عزیزم.اگه تنفسش به نطرت عادیه زیاد نترس.ولی حتما فردا به دکترش بگو.زیادم رو بچت حساس نشو هرچی حساس تر بشی درد و مریضی بیشتر پیدا میکنی من اینو تجربه کردم که میگم

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
نگران نباش بچه وقتی که به دنیا میاد کلا سر تا پا تو بیمارستان چک میشه و تا موقعی که پزشک ویزیتش نکنه ...

نه دومیه

پزشک معاینه میکرد من تواتاق نبودم مامانم بودبعدکه اومدم اتاق پزشک به بقیه گفت چندتاشون که ببرنش مطبش ولی به ماگفت نیاز نیست بیارین

من نمیدونم که دکتراونجا ناخن هاشم کنترل کرده یانه

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
فکر نکنم اینو کبود حساب کنن عزیزم.اگه تنفسش به نطرت عادیه زیاد نترس.ولی حتما فردا به دکترش بگو.زیادم ...

یعنی به نظرت یه چیزی یایه نگرانی هست؟تنفسش چه طورباشه بایدبررسی بشه مگه؟

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
یعنی به نظرت یه چیزی یایه نگرانی هست؟تنفسش چه طورباشه بایدبررسی بشه مگه؟

نه عزیزم.به نظر من که ناخن دخترت عادی بود.دختر من یه بار مریض شده بود به نظرم یهو قطع اکسیژن داشت(یهو خر خر میکرد) گفتم اگه اینجوری نیست نترس ولی حتما به دکترش بگو

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
نه دومیه پزشک معاینه میکرد من تواتاق نبودم مامانم بودبعدکه اومدم اتاق پزشک به بقیه گفت چندتاشون که ...

بله هم به ناخنها نگاه میکنن هم به ضربان قلب گوش میدن

خوب خدارو شکر مال شما مشکلی نداشته

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
نه دومیه پزشک معاینه میکرد من تواتاق نبودم مامانم بودبعدکه اومدم اتاق پزشک به بقیه گفت چندتاشون که ...

حتما کنترل کرده چون چیزی که ظاهره و دیده میشه زمانی که من بیمارستان بودم برای یک خانمی سونو نوشته بود میگفت کلیه بچه مشکل داره