الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش بچه وقتی که به دنیا میاد کلا سر تا پا تو بیمارستان چک میشه و تا موقعی که پزشک ویزیتش نکنه مرخص نمیکنن اگه موردی باشه تو بیمارستان میفهمیدن حتما بچه اولته
فکر نکنم اینو کبود حساب کنن عزیزم.اگه تنفسش به نطرت عادیه زیاد نترس.ولی حتما فردا به دکترش بگو.زیادم رو بچت حساس نشو هرچی حساس تر بشی درد و مریضی بیشتر پیدا میکنی من اینو تجربه کردم که میگم
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
یعنی به نظرت یه چیزی یایه نگرانی هست؟تنفسش چه طورباشه بایدبررسی بشه مگه؟
نه عزیزم.به نظر من که ناخن دخترت عادی بود.دختر من یه بار مریض شده بود به نظرم یهو قطع اکسیژن داشت(یهو خر خر میکرد) گفتم اگه اینجوری نیست نترس ولی حتما به دکترش بگو
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن