2777
2789
عنوان

رفیق نا رفیق من

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 32 پست
دلیلی نداشت فقط پرسید ناراحت شدی  بعدشم به یکی دیگع از همکارا گفته من خودم گفتم نمیام،  چق ...

اره

منم حس بدی پیدا میکنم

این که متاسفانه شناختم نسبت به اطرافیانِ نزدیکم کمه و اشتباه

و این ناراحت کننده ست

اره منم حس بدی پیدا میکنم این که متاسفانه شناختم نسبت به اطرافیانِ نزدیکم کمه و اشتباه و این نارا ...

دلم گرفت از کارش حس میکنم فقط وقتی تنهاست یاد من میفته بقیه وقتا منو ترجیح نمیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم رو از دست دادم،وتوی اون اوضاع خرابم بین دوستان به دوست صمیمیم خبردادم وگفتم بچه های دیگه روخبرکن وبهشون بگو،که ختم بیان،اونم گفت باشه،

نشون به اون نشون که نه برای خاکسپاری ،نه برای سوم،نه هفتم،نه چهلم،دریغ از یک تلفن،هیچ کدومشون نیومدن،

بعدهافهمیدم خانوم چون خودش کارداشته ونمیخواسته بیاد،دیگه به هیییچ کدوم از دوستام خبرنداده بود که خودش ضایع نشه،

دوستام دیگه باهاش قهرکردن به خاطراین رفتارش ویه روز دسته جمعی اومدن خونمون

اوه . نامزدت که نیست . دوستته دیگه . سطح توقع ات رو بیار پایین . چه خبره مگر . چون دوستته که نباید همه جا همراه هم باشین . تو هم فردا برو . حالا یا با همون دوست یا با همکار دیگه ات . بچه بازی رو بزار کنار 

اوه . نامزدت که نیست . دوستته دیگه . سطح توقع ات رو بیار پایین . چه خبره مگر . چون دوستته که نباید ه ...

من حق رو به استارتر میدم

دوست ایشون گفته با هم میریم حالا یا یادش رفتی یا هرچی

یه عذرخواهی که میتونست بکنه

دیگه تو هر فرهنگی قول دادن و هماهنگ کردن بعد سرکار گذاشتن طرف زشته حالا چه دوست چه غریبه

اوه . نامزدت که نیست . دوستته دیگه . سطح توقع ات رو بیار پایین . چه خبره مگر . چون دوستته که نباید ه ...

رفیق 6 ساله که خیلی باهم وقت میگذرونیم و با هم سفر هم میریم دیگه انقد توقع عادی هست فک کنم