2777
2789
عنوان

رفیق نا رفیق من

657 بازدید | 32 پست

بچه ها من و دوستم که خیلی با هم صمیمی هستیم و 6 ساله با هم ارتباط داریم با هم همکارم هستیم،  دیروز مراسم ختم یکی از همکارامون بود من بخاطر اینکه تازه چند ماهه اومدم خیلی با بقیه همکارا صمیمی نیستم،  ازش پرسیدم که مراسم میری یا نه چون من کسیو نمیشاختم خواستم که با هم بریم اونم گفت که نه فردا میریم خلاصه وقتی همکارا جمع شدن که برن ازم پرسیدن که میای یا نه منم گفتم که با فلانی فردا میریم،  وقتی که همه رفتن یکی دیگه از همکارام اومد گفت که اونم با یکی دیگه از بچه ها رفته 

زود‌قضاوت‌نکن‌شاید‌قضیه‌داشتع‌میدونم‌

ادم‌بد‌ناراخت‌میشه

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب

حالا علتو جویا شو بعد تصمیم بگیر

منم بعد بیست سال با دوستم کات کردم

مریض بود حالشو جویا شدم سین میکرد و جواب نمیداد منم بعد از دوهفته بهش گفتم برات متاسفم که جواب نمیدی و بهم برخورده

اونم بعد 20روز گفتش خط چش تتو کردم چشام بسته بوده😐توجیه ش مسخره بود اخه قبلش گفته بود تب و لرز دارم و...

الانم با اینکه قبلا تقریبا هررررشب چت داشتیم چند ساعت کلا گذاشتمش کنار 

چه قضیه ایی بوده اخه

نمیدونم‌شایدم‌نبوده‌و‌‌از‌بی‌ادبیش‌بوده‌توام‌اهمیت‌نده

وقتی‌اون‌‌به‌روش‌نمیاره

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
عجب حالا علتو جویا شو بعد تصمیم بگیر منم بعد بیست سال با دوستم کات کردم مریض بود حالشو جویا شدم س ...

دلیلی نداشت فقط پرسید ناراحت شدی  بعدشم به یکی دیگع از همکارا گفته من خودم گفتم نمیام،  چقد بد که دوست چند ساله آدم بی اعتمادت کنه