مهساالف مدیر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 74 عنوان علائم بعد از ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 40 پست دوستان روز ۹ انتقالم دیروز خیلی درد کشاله ران و پای چپ داشتم تقریبا تا صبحاما امروز تقریبا دردی نداشتم درد داریم یه جور نداریم یه جور 😢فقط یه قسمت از سمت چپ زیر دلم یه جوریه کسی این علائمو داشته وباردار بوده باشه؟ 1398/10/17 | 23:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساالف مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 74 سلام می شه لطفا بگین کسی از شما قرص استرادیول می خوره؟ می دونین تا هفته چند بارداری باید استفاده کنی ... من روز ۱۰ انتقالم دارم میخورم. دکتر بهت نگفته؟ من امروز روز ۱۰ بود بی بی زدم بعد یکساعت هاله انداخت برام دعا کن دل منم شاد شه گلم🌹
saghartanha عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 199 من روز ۱۰ انتقالم دارم میخورم. دکتر بهت نگفته؟ من امروز روز ۱۰ بود بی بی زدم بعد یکساع ... ان شا الله دیگه مطمئن باش مثبت هست
saghartanha عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 199 ان شا الله دیگه مطمئن باش مثبت هست نه می دونی من باید ۱۸ دی می رفتم تهران دکترم اونجاست ولی نمی تونم بدم تلفنی هم درست ج ندادن می ترسم اگه بعد مثبت شدن رفتین دکتر خواهش ازش بپرسیم استرادیول رو تا کی باید استفاده کنید ممنون می شم به منم اطلاع بدید
saghartanha عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 199 خیلی دلم میخواد حداقل به اونایی که عمل دارن یا انتقال دادن بتونم حال خوب بدم این تنها کاریه که میتون ... ترشی و جان شما هم استرادیول می خورید
مهساالف مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 74 نه می دونی من باید ۱۸ دی می رفتم تهران دکترم اونجاست ولی نمی تونم بدم تلفنی هم درست ج ندادن می ... حتما عزیزم .
رادینا120 عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 468 ممنونم عزیزم. امروز روز ۱۰ بود بی بی زدم بعد یک ساعت هاله انداخت برام دعا کن 🌹 انشاالله که خیره
12mahgol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 سلام استارتر جانمیدونم ازاین تاپیک خیلی وقته میگذره ولی خواستم ببینم شما بسلامتی بارداربودی؟آخه منم روز ده انتقالم هست خیلی کشاله ران سمت چپم درد میکنه و زیر دلم سمت چپدیروزم پهلوی چپم درد میکرد البته کل کمرم که گرفتگی داره ودرد ولی سمت چپ بیشترخیلی نگرانم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست