نگو عزیزم هیشکی پیش لطف خدا ناامید برنمیگرده.یادم نمیره اولین باری که رفتم پیش دکترم بهم گف شوهرت بهت گفته بود که مشکل داره قبل عروسی گفتم اره گف بهت گفته ممکنه هیچوقت نتونی بچه دار شی گفتم اینو خودشم نمیدونه.جا خوردم خودمو باختم احساس کردم خیلی شکسته شدم.ولی همه ش دو سه دیقه.خیلی زود خودمو جمع وجور کردم وسر حال اومدم بیرون.کلی الکی به شوهرم روحیه دادم و هنوز نمیدونه اون نوقع دکتر چی بهم گف.خدا خواست و اولین بار نتیجه گرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم ازت مامان خوشگله خدایا دل همه اونایی که چشم براهن شاد کن
خیلی دلم میخواد حداقل به اونایی که عمل دارن یا انتقال دادن بتونم حال خوب بدم این تنها کاریه که میتونیم واسه هم بکنیم بخدا هر شب و روز دارم دعا میکنم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه
من هفته پیش پانکچر شدم انتقالم واسه ی ماه دیگس امروز پریود شدم ی حس بدی گرفتم این پریودا خیلی تو ذوقم زده میترسم از روزی که انتقال بدمو این لعنتی دوباره بیاد