2777
2789
عنوان

علائم بعد از ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 40 پست
خیلی دلم شکسته 😔 نشه میمیرم😢

نگو عزیزم هیشکی پیش لطف خدا ناامید برنمیگرده.یادم نمیره اولین باری که رفتم پیش دکترم بهم گف شوهرت بهت گفته بود که مشکل داره قبل عروسی گفتم اره گف بهت گفته ممکنه هیچوقت نتونی بچه دار شی گفتم اینو خودشم نمیدونه.جا خوردم خودمو باختم احساس کردم خیلی شکسته شدم.ولی همه ش دو سه دیقه.خیلی زود خودمو جمع وجور کردم وسر حال اومدم بیرون.کلی الکی به شوهرم روحیه دادم و هنوز نمیدونه اون نوقع دکتر چی بهم گف.خدا خواست و اولین بار نتیجه گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو عزیزم هیشکی پیش لطف خدا ناامید برنمیگرده.یادم نمیره اولین باری که رفتم پیش دکترم بهم گف شوهرت به ...

ایشالا خدا منوهم ناامید نکنه 

نذاره بیشتر از این عذاب بکشم 

حسرت بچه به دلم نمونه 

خدا الان صدای شمارو بیشتر میشنوه تورو خدا برام دعا کن 😢

ممنونم ازت مامان خوشگله خدایا دل همه اونایی که چشم براهن شاد کن

خیلی دلم میخواد حداقل به اونایی که عمل دارن یا انتقال دادن بتونم حال خوب بدم این تنها کاریه که میتونیم واسه هم بکنیم بخدا هر شب و روز دارم دعا میکنم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

خیلی دلم میخواد حداقل به اونایی که عمل دارن یا انتقال دادن بتونم حال خوب بدم این تنها کاریه که میتون ...

ممنون گلم 

ماهام که چشم براهیم دنبال دلگرمی هستیم 

انشاالله نینیت خوب وسلامت دنیا بیاد

من هفته پیش پانکچر شدم انتقالم واسه ی ماه دیگس امروز پریود شدم ی حس بدی گرفتم این پریودا خیلی تو ذوق ...

انشاالله جواب میگیری و پری نمیاد سراغت عزیزم. تا روز انتقال گرمی زیاد بخور 

عزیزم اینجا در مورد مراقبت های بعد از انتقال جنین و علائم باردار صحبت کرده گفتم شاید به دردت بخوره ل ...

ممنونم عزیزم. امروز روز ۱۰ بود 

بی بی زدم بعد یک ساعت هاله انداخت 

برام دعا کن 🌹