2777
2789
عنوان

علائم بعد از ای وی اف

4179 بازدید | 40 پست

دوستان روز ۹ انتقالم 

دیروز خیلی درد کشاله ران و پای چپ داشتم تقریبا تا صبح

اما امروز تقریبا دردی نداشتم 

درد داریم یه جور نداریم یه جور 😢

فقط یه قسمت از سمت چپ زیر دلم یه جوریه 

کسی این علائمو داشته وباردار بوده باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از انتقالم عضلات دلم گرفته بود تا 4.5روز. بعدشم گاهی دور نافم تیر میکشید روزای دهم به بعدم ر ...

من سینم درد میکنه که بخاطر داروهاس 

زیر دلمم چند روز درد میکرد دیروزم که اونجوری درد داشتم هیچی دیگه ندارم 😔

من تا روز نهم و دهم خیلی امیدوار و شاد بودم باهاشون حرف میزدم خودتو نباز البته میدونم آخراش دیگه سخت شده برات من با وجودی که بیبی چکم مثبت بود جرات نمیکردم زنگ بزنم آزمایشگا جواب بگیرم

من سینم درد میکنه که بخاطر داروهاس  زیر دلمم چکد روز درد میکرد دیروزم که اونجوری درد داشتم هیچ ...

اصلا علایم دلیل نمیشه چون خیلی گنگه علایم نمیفهمی واسه داروهاس واسه بارداریه تلقینه واسه پریودیه فعلا باید صبر کنی

من تا روز نهم و دهم خیلی امیدوار و شاد بودم باهاشون حرف میزدم خودتو نباز البته میدونم آخراش دیگه سخت ...

روز چند انتقال بی بی زدی؟ 

جنینت چند روزه بود؟ برا من ۳ روزس. 

میگن ۵ روزه بهتره 

درد پا و کشاله نداشتی؟

روز چند انتقال بی بی زدی؟  جنینت چند روزه بود؟ برا من ۳ روزس.  میگن ۵ روزه بهتره  ...

نه منم دهم همین ماه که 14 روز از انتقالم گدشته بود آز دادم جنن هام سه روزه بود منم تازه یه هفته س فهمیدم باردارم البته من میکرو کردم

نه منم دهم همین ماه که 14 روز از انتقالم گدشته بود آز دادم جنن هام سه روزه بود منم تازه یه هفته س فه ...

من نهم انتقال دادم 

ای جانم چه حال خوبی داری 

دعا کن منم تجربش کنم 

دفعه دومه انتقالم 😔 نگرانم

دعا کن خدایا امیدم نا امید نکنه

منم این ماه دارم،دعا کنید😊

از یه هفته قبلش شروع کن شبا نشاسته بخور با آب سرد.شیر سویا بخور بعد انتقال نصف لیوانش کن.آب انار و اب پرتقال بخور قبل و بعدش کیسه ی آب گرم بذار رو دلت تاااا صبح انتقالت بعدش دیگه نذار اصلا چیزای قاعده اورم نخور یبوستم نگیر این خیلی مهمه