2777
2789
عنوان

بچه بد غذا نظر میخوام

697 بازدید | 59 پست

پسرم یازده ماهشه خیلی بد غذا هستش دو تا دندون داره هرچی میخوره عوق میزنه اب ماهیچه و سیب زمینی میکس فقط میخوره با سرلاک رقیق دیگه نمیدونم چی درست کنم بخوره

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

یکم دندون در بیاره بهتر میشه

ولی هیچ وقت خوش غذا نمیشه..همیشه ناز داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرنی،حریره بادام اینا رو نمیدی؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بد غذا نیست بچه، دختر منم چند وقت دیگه یکسالش پر میشه، من برنج و حبوبات و گوشت، حالا یا مرغ یا گوشت قرمز، با هویج و سیب زمینی رو وقتی پخت میکس میکنم میدم میخوره، اما وقتی میکس نکنم عق میزنه، هنوز قدرت جویدن ندارن

💖پادشــاهِ جھـــــانِ خود  باش💖
میدی خودش بخوره ؟

میریزه ولی نمیخوره خودم بهش میدم

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
فرنی بده آبگوشت رو نون خرد کن بده البته شالش کن ۰ برنج جدا درست کن مثل شل زرد بعد اب خورشت بریز بده ...

یکم غلیظ که میشه بالا میاره خیلی سعی کردم

منم دخترم ۱۸ ماهشه خیلی بد غذا بود ولی الان یکم بهتر شده سوپ بده بهش من یک طوری درست کردم برنج نیمه میریزم توش میزارم توی خورشتها با اب خورشت پخته میشه برنج ها بعد میدم بخوره خیلی دوست داره با عذاش ماست بده به اشتها بیاد 

دخترم تمام زندگیم 
تو همون اب ما هبچه برنج بربز خیلی کم ،بپزه با پشت قاشق له کن خیلی سفت نباشه بتونه بخوره 

اتفاقا میکنم اینکارو ولی باید کامل میکس باشه

منم دخترم ۱۸ ماهشه خیلی بد غذا بود ولی الان یکم بهتر شده سوپ بده بهش من یک طوری درست کردم برنج نیمه ...

مثلا الان انقد نق زد نون و ماست دادم یه پیاله خورد ولی سوپشو نخورد