2777
2789
عنوان

بچه بد غذا نظر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 59 پست
من امروز قرمه سبزی درست کردم برنجم ریختم تو توری گذاشتم پخته شد با آب خورشت هم ویتامین داره هم دخترم ...

😣😣😣

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
نه فرنی نه حریر بادام نه برنج نه اب مرغ نه هویج فقط اب گوشت با سیب زمینی اونم بزور

فرنی شاید زیاد شیرین میکنی یکم گلاب بزن زعفرون بزن تنوع بده تو مزه به زور بده تا با مزه ها اشنا بشه 

دخترم تمام زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرنی شاید زیاد شیرین میکنی یکم گلاب بزن زعفرون بزن تنوع بده تو مزه به زور بده تا با مزه ها اشنا بشه& ...

نه نصف قاشق شکر میریزم یبارم نریختم زعفرون اشکال نداره؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
با میکس کردن مشکل ندارم مشکلم با نوع غذاشه نمیدونم چی بپزم خوب بخوره

من از غذای خودمون که واسه ظهر درست میکردم واسه اونمیکس میکردم جدا درست نمیکردم 

مثلا یک ملاقه خورشت قیمه یا خورشت کرفس یا قورمه سبزی با خرده برنج تو یک قابلمه جدا میزاشتم بپزه بعد میکس میکردم یا اگه عدس پلو و لوبیا پلو بود یک کم لوبیا و یا عدس باگوشتش رو با خرده برنج میذاشتم بپزه بعد میکس میکردم

ای وای میخواستی بچت که کوچیکه 

شوهرم میخواست ولی اصلا فکرشو نمیکردیم اون ماه اتفاق بیوفته...الان فک کنم ۹ یا ده هفتمه انقد درگیرم که حواسم به این جوجه نیس

من از غذای خودمون که واسه ظهر درست میکردم واسه اونمیکس میکردم جدا درست نمیکردم  مثلا یک ...

با اب مرغ یا گوشت ابکی میکنی؟

نه من که میدم حتی بعضی مواقع به جای شکر شیره انگور میریزم 

انقد دکترا میترسونن ادمو...نمیدونم بوتولیسم و کوفت و زهرمار 

خدا ببخشه 

مرسی گلم امیدوارم صحیح و سالم بیاد بغلمون

گلم من یه غذاهایی مثل ابگوشت،البته بیشترباگوشت چرخکرده،یه کیسه مامانم دوخته برنج میریزم توش،میندازم توی خورشت واین چیزا بعد له میکنم میدم بهش،هلیم گندم،خیلیم بخور۳،۴تاقاشق

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰