2777
2789
عنوان

پيشنهاد دكتر خوب لطفا

560 بازدید | 13 پست

سلام، داخل گوشم فوق العاده خشكه و هميشه ميخاره، چند تا دكتر هم رفتم ولي از خارش و خشكي زيادش كم نشده

كيا مشكل منو داشتن و درمان كردن؟ دكتر خوب گوش و حلق كه طرف قرارداد با تامين اجتماعي باشه سراغ داريد؟

غبار غم برود حال خوش شود حافظ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكترش فرق نداره كي باشه؟

اونجا تخصصش گوش و حلق و بینی هست همه دکتراش مجرب هستند

من همسرم برای گوشش رفت نتیجه گرفت اسم دکترشو نمیدونم

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

اگزمای مجرای گوش می تواند باعث تحریک پذیری، خارش و گاه دردناکی پوست کانال گوش شود . اگزمای مجرای گوش می تواند از یک التهاب کوچک پوستی تا التهاب، خشکی و آسیب عمیق پوستی متفاوت باشد . این مشکل در پوست بسیاری از نقاط بدن ممکن است رخ دهد . به همین ترتیب در ناحیه ی گوش انسان و بیشتر در قسمت کانال گوش، پوست اطراف گوش، ناحیه ی اتصال گوش به صورت و ناحیه گردن ممکن است رخ دهد.