2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

379 بازدید | 20 پست

به خواهرم گفته که یک برجستگی وسط پای جنین هست...احتمال زیاد پسره!به نظرتون چند درصد حقیقت داره؟

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

خيلييي كم روش حساب كنين عزيزم

ان تي خيلي خطا داره

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین عقیده رو دارم 

ولی تاکید داره که پسره...توی ۱۳ هفته رفته ان تی 

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
اگر تشخیص پسر دادن ۸۰٪ درسته

بله آقای ... هستن و خیلی با تبحر

بدون اینکه ازش بخواد تعیین جنسیت کنه گفت پسره 

ان تی که هنوز برجستگی تشکیل نشده اون برجستگی هفته 16به بعد تشکیل میشه حتی اگه نت سرچ کنی معلومه عکس اونجا دختر پسز عین همه برا من از زاویه بدنش گفت احتمالن پسره

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
ان تی که هنوز برجستگی تشکیل نشده اون برجستگی هفته 16به بعد تشکیل میشه حتی اگه نت سرچ کنی معلومه عکس ...

بله گفتن که اگه دختر باشه رحم و تخمدانشم تشکیل شده 

دعا کنید حداقل پسر شه و زندگیش گرم تر بشه.مسخره است ولی خوب شوهرش خیلی پسر دوسته.😔

ببین گاهی اون استخوان اخر فقرات رو به اشتباه الت تناسلی پسر،حساب میکنن تو ان تی دکترمـمیگفت باز انومالی دقیقتره

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببین گاهی اون استخوان اخر فقرات رو به اشتباه الت تناسلی پسر،حساب میکنن تو ان تی دکترمـمیگفت باز انوم ...

کاملا درسته 

من دیروز ان تی بودم گفت نمیگم بهت جنسیت رو چون 50-50 هستش و قطعی نیست.

ولی اگه عکس سونو نیم رخ جنین رو داری بده تا بگم بهت از زاویه ی ستون فقرات و پاهاش میشه فهمید.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.