2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 20 پست
من دیروز ان تی بودم گفت نمیگم بهت جنسیت رو چون 50-50 هستش و قطعی نیست. ولی اگه عکس سونو نیم رخ جنین ...

بله عکس دارن 

الان میگیرم ازشون

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین ۱۱-۱۳ هفته بارداری، همه نوزادان منطقه‌ای به نام ناب (Nub) در بین پا‌های خود در منطقه تناسلی دارند. با توجه به زاویه‌ای که این قسمت با ستون فقرات می‌سازد، می‌توان تعیین کرد که جنین یک دختر یا پسر است.
اگر نوک منطقه ناب با ستون فقرات زاویه‌ای بیش از ۳۰ درجه بسازد، جنین پسر و اگر زاویه‌ای کمتر از ۳۰ درجه بسازد، جنین دختر است.
(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
اینجا هم حتما سر بزن سایت یه دکتره که با عکس توضیح داده لینک

ممنونم🌷

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.