گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔 دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....! دلتنــــــگم.....😢. ❤️ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....! ❤️ خودم..... خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔 دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....! دلتنــــــگم.....😢. ❤️ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....! ❤️ خودم..... خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
دیگه نابود شده دیگه برای سلسله اشکانیان یا ساسانیا بوده
تعجب برای اینکه این دویوار مثل اینکه خیلی قدیمی تا حالا کشف نشده بود تعجب کردم
چه جالب تا حالا نشنیده بودم چرا تا حالا رسانه ای نشده؟
نمی دونم منم گلم چرا رسانه ای نشده
ولی نبات گفته بود تو پیچ اش