2777
2789

بچه ها چن وقت پیش شوهرم رفته بود خونه یه نفر طرف مرد مسن و با شخصیتی بود ازینا که حرفشون خیلی برو هست و اینا.میشع گف یکی شبیه حشمت فردوس.خلاصه کلی احترام گذاشته بودبه شوهرم... بعد حین حرف زدن میخنده ناخواسته ی گ و ز م خارج میشه شوهرم میگفت خودم رو به اونراه زدم و اصلا بروی خودم نیاوردم اما طرف یکم خجالت کشیده بالاخره خب سن و سالی ازش گذشته بوده.بعد تو خونه شوهرم تعریف کرد و کلی خندید منم گفتم طفلکی گناه داشته...خلااااصه دیشب مادرشوهرم اومده بود پیشم  پیرم نیستا ۵۰ داره بعد داشت میخندید یهو یکی ازش دررفت...گنده هااااا😬😬😬😨😨😨😨بعد نه من به روش آوردم نه خودش گردن گرفت😆 اقا شاهد کلید اسرار بودم دیگه...😂

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

نتیجه اینکه مسخره نکنید کسیو

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂

ولی صبر کن تا شوهرت بگوزه نمیشه ک سر اطرافیان بیاد

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
شوهرت اون پیرمرد رو مسخره کرده،مادرشوهرت تقاص داده؟!

اره متاسفانه😅

اینا کلید اسرار نیس اطرافیانت یخورده مشکل دارن😁

اون پیرمرده اصلا اهل یه شهر دیگس مادرشوهرم که اطرافیان محسوب نمیشه دشمن خونمه😂

کاش یه روز مادرشوهر منم بگوزه ضایع بشه یکم دلم خنک شه😆

حالا اینم که گ وزید و گردن نگرفت😁

دفعه بعد موقع خندیدن باید بهش بگم اول خودتو محکم بگیر بعد بخند😂