2777
2789

من خیلی برام پیش اومده کتونی سفیدرو وقتی شستم خشک شده زرد میشه 

راه های مختلفی رو امتحان کردم که این اتفاق نیوفته 

یکیشم این بود که وقتی خیس بود توش دستمال پر میکردم اب بهش جذب بشه ولی خیلی زیادم تاثیر نداشت 

حالا دوتا پیشنهاد دیگه هم براتون دارم یکی اینکه وقتی خیسه تو جای تاریک و خنک بذارید آبش بره و وقتی که خشک شد کاملا و دیدید که زرد شده با یه دستمال مرطوب روش بکشید کاملا زردی رو جذب میکنه

مال منم خیلی خوشگل بودن بعد شستن زرد شدن دیگه نمیپوشمشون  

دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤                                    خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲           ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔                             اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲               ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پسرم یه کفش سفید گرون خریدم بعد شستن زرد میشن...بیشتر از چندبار نموشید...کم کن داره کوچیک میشه براش

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

وقتی خشک شد دستمال مرطوب بکشم؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
برا پسرم یه کفش سفید گرون خریدم بعد شستن زرد میشن...بیشتر از چندبار نموشید...کم کن داره کوچیک میشه ب ...

یه بار دیگه بشورید این روش رو امتحان کنید ایشالله دیگه زرد نمیشه

ممنون🌸🌸🌸👌

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.