2777
2789
عنوان

عکس از تیپ هاتون بزارید ایده بگیریم🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 7440 بازدید | 200 پست

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال..چرا روبند میزنی وقتی اسلام گفته گردی صورت اگه مشخص باشه اشکال نداره؟🤔

هر چی کامل تر بهتر

فقط داخل مساجد میزنم

وگرنه داخل خیابون نمیزنم

تعریف من از عشق همان بود که گفتم... در بند کسی باش که در بند حسین است 

در حد ایده نیست

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
به غیر از اون چهره ای که پشت نقابه بقیش خودمم تیپم اینجوریه

یه سوال. گفتن اونی ک نقاب میزنه باید همیشه اینجوری باشه یعنی بیرون اینجوریه ت خونه هم نامحرم اومد باید اینجوری باشه. این شرایط واست سخت نیس؟؟الخصوص 

صاحب خونه باشیو مهمون داشته باشبو کلی کار باهاته.... بعد هرکی میاد خونت بهت تیکه هم بندازه؟؟؟اگه میتونی ج سوالامو بده ممنونم🌹

وااای یه هفته هم نیس عضو شدی همه ما را نمودی بسه دیگه این کارات بیشتر باعث توهین میشه تا جذب کردن

همه جا استفاده نمیکنم

این چه طرز حرف زدنه

اگه واقعا اینجوری با چفیه میرید بیرون لباستون لباس شهرته، چون جلب توجش زیاده، مخصوصا تو بعضی شهر ها& ...

روبنده رو فقط داخل مساجد و پایگاه میزنم

چفیه هم داخل راهپیمایی

من اصلا عکس تکی ندارم اینقدر باید زوم و کات کنم هیچی از عکس نمیمونه😓😄

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی