2777
2789

ضریب تغییرات هم برابر است با انحراف معیار تقسیم بر میانگین

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمودار که نمیتونم اینجا بکشم برای چند بر رو محور افقی حدود دسته رو محور عمودی فراوانی ها... برای دایره ای فراوانی نسبی را به دست بیار برای هر دسته و ضرب در ۳۶۰ بکن...و رو دایره نشون بده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میشه جوابارو با مراحلی تو کاغذ بنویسی عکس بزاری

تنبل نباش من خودم معلمم هیچ وقت همچین کاری نمیکنم برات کامل توضیح دادم که خودت انجام بدی و یاد بگیری

دستت درد نکنه خدا خیرت بده ایشالله به هرچی میخوای برسی 

یه صلوات بفرست برای شادی روح سردار سلیمانی.ممنون

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
یکیشم اینه ممنون میشم جواب بدی

عزیزم جدول فراوانیت بعضی از اطلاعاتش ناقصه مثل جمع فراوانی مطلق یا داده اول فراوانی.سوال نمودار جعبه ای هم دوتا از عددات سیاه شده.

ا ونارو کامل کن برام بفرست دوباره

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒