2777
2789
عنوان

دوره خیاطی یا ارایشگری

82 بازدید | 16 پست

بچه هاجونی من لیسانسم زبان انگلیسی خوندنم میشه گفت بالای پنج سالم تدریس کردم تو اموزشگاه اما پولی نداره هم بی پولی فشار اورده هم بیکاری ی پسر دوساله هم دارم 26سالم استخدامی که خبری نیس بخاطر اینکه شاغل نشدم بیخیال ارشد شدم بنظرتون دوره ارایشگری بهتره یا خیاطی هزینه هاش چطوره دوره هاش چه مدت ؟؟؟

خیاطی کمتر درمیاد از لحاظ هزینه و بنظرم بهتره چون پوشاک چیزیه که مردم خودشون نمیتونن تهیه کنن اما ارایشگری خیلی گرونه دوره هاش و مردم با اینهمه چیزای جو و واجور توی اینستا و یوتیوب و اینا خودشوم مهارت لازمو پیدا کردن

ژ ژ آ🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیاطم. خیلی انرژی میگیره و وقت می‌بره. کلی دردسر می‌کشی با مشتری تو پرو و اینا. به نظرم آرایشگری اگر وارد باشی خیلی بهتره و اعصابت آروم تر میمونه. یه اصلاح می‌کنی سی تومن نیم ساعت بیشتر هم طول نمی کشه. در صورتی که برای یه لباس کلی باید وقت بزاری از الگو کشی تا دوخت و پرو و عیب گیری لباس

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه خیاط میتونه برای خودش لباس بدوزه حداقل یه چرخ سرمایه اش هست وتوی خونه هم میتونی انجام بدی 

خوشبختانه چرخ خیاطی کاچیران جهازم هست نه ازون پیشرفته ها درحدمعمولیش

من تهران نیستم تو شهرکوچکم 

از همه جای کشور میرن پیشش تا یاد بگیرن😣منم اصفهانم اما خیلی دلم میخواد برم یاد بگیرم حیف ک پولشو الان ندارم😥

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍