2777
2789

من بشدت تعصب دارم نسبت ب امام حسین بچگیامم زیاد خوابشو میدیدم ی بار خواب دیدم بغل دستش تو خیمه غذا میخورم دیگ تا دو سه سال پیش ک نمازم قطع شد خوابشو ندیدم

هرگز بتودستم نرسدماه بلندم💔اندوه بزرگیست چه باشی!چه نباشی...

من یبار خواب دیدم یجایی مثل صف خیلی آدم وایساده بودیم بعد امام زمان اومد طرفم اصلا صورتش معلوم نبود یه دفعه داشت نگام میکرد روشا ازم برگردوند بهش گفتم بخاطر آرایشمه؟باشه دیگه آرایش نمیکنم،ولی راستشا بخواید من اصلا واسه بیرون آرایش زیادی ندارم،خیلی خیلی کم اصلا دیده نمیشه،نمیدونم تعبیرش چی بود پس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بخاطر تصورات و فکرای خودتونه یه کاربر دیگه توی تاپیک مربوط به ظهور که الانم توی داغترینها هست گ ...

ن بابا اون گف ب رهبر توهین کردم خواب دیدم کلمو میکوبه زمین ک چراتوهین کردی😹😹😹

ن بابا اون گف ب رهبر توهین کردم خواب دیدم کلمو میکوبه زمین ک چراتوهین کردی😹😹😹

خب منم میگم که عزیزم اون تصورش اینه که در مقابل یه حرف اشتباه عکس العملشون این بوده توی خواب. 

خب این بخاطر تصورات و تعاریفیه که قبلا اون کاربر شنیده.

خیلی از کاربرا هم بهش گفتن شناختش از امام زمان اشتباه بوده وگرنه یه جور دیگه خواب میدید. 

بنظر منم همش بستگی به تصور ما داره.

اگه نترکم باید بگم دوست من دو سال پیش خواب دید ترامپ یه سبد سیب بهش میده. 

اقامتش جور شد!!

چی باید بگیم الان ؟؟

هرکی همونو میبینه که میخواد . 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
خب منم میگم که عزیزم اون تصورش اینه که در مقابل یه حرف اشتباه عکس العملشون این بوده توی خواب.  ...

چ باحال😂

ولی هروقت شمارر میبینم اعصابم خورد میشه واقعا بابات اون تاپیک پربازدیدت ریپلای کردی فردا جواب میدم مردم از خواب💥