خواب دیدم کنار ساحل وایستادم مردم به یه طرف میرفتند وبا هم می گفتند اقا امام زمان اومده وهمه خوشحال بودند منم رفتم به سمتش دیدم تو دریا هس تن ولباس سفید بلند هم پوشیدن ولی صورتشون را اصلا نتونستم ببینم رفتم به پاهای آقا امام زمان افتادم آقا امام زمان هم به آسمان اشاره کردن دیدم موشک های عرب ها تو آسمون هستش از خواب بیدار شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کاربر دیگه توی تاپیک مربوط به ظهور که الانم توی داغترینها هست گفت خواب دیدم امام زمان میاد و خیلی خشمگینه و سرمو میکوبه به زمین
اینا همش زاییده ی ذهن انسانه
داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖