الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی معمولا هرموقع با هم قهریم سر کار یه مشکلی براش پیش میاد، دستگاه خراب میشه، پاش پیچ میخوره، کارگراش بازی در میارن و ...
خودش همیشه میگه آه تو میگیره
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
من خیلییییی غلغلکی ام.یه روز هی به شوخی غلغلکم میداداعصابم داغون شد یهو گفتم الهی که خدا سرتو بزنه انقدر اذیتم میکنی😂😂😂😂😂😂به شوخی گفتما.رفت بیرون نون بخره ماشینه شهرداری که در حال حمل تیر برق بوده با تیر برق میاد تو ماشینش.مویی از بغل سرش رد شده بودااا خداروشکر بخیر گذشت
آره متاسفانه شده. چه شوهرم چه اطرافیانم. از اونجایی که همیشه سرم تو لاک خودمه و به کار کسی کار ندارم هر کی اذیتم میکنه زود نتیجشو میبینه ولی از این بابت خوشحال نمیشم البته.
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
بععععله کار خاصی نکردم فقط دلم دلخور شدم کلا تازگیا اینطوری شدم از هرکی واقعا دلم بشکنه ۹۹درصد سرش یه بلای کوچولو میاد ۱ماه پیش دوست شوهرم که بهش داداش میگم دلمو شکست همون لحظه ۳ میلیون ضرر کرد همین که گفت بهش گفتم ببخشید ولی چون منو ناراحت کردی اینطوری شد از شوهرم پرسید گفت راست میگه شوهرم تایید کرد یبارم شوهرم پیش دوستام ناراحتم کرد صبحش پاشد رفت به زمینمون سر بزنه سگ پاشو گاز گرفته بود دوستام یکی یکی بهش زنگ میزدن میگفتن چطوری آه گرفته😀😀
خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!