الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فکر میکردم اگه تلوزیونو موقع برنامه کودک خاموش کنم وقتی روشن کنم بازم هست ولی نبود همشم با مامانم ...
عزیزم دقیییییقا عین من😅😅😅😅 منم فکر میکردم از همونجا باید دوباره شروع شه،تازه فکر میکردم اگر روزه باشی و بری دسشویی روزت باطل میشه😂
با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘 حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪 کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
واییییییییی ینی تعریف میکرد من مور مورم میشد😝😝😝😁😁😄😄😄یه خلافی بود دست اولللللل،من خاک تو سر همیشه مریضشون بودم😁😁😁😁😐😐😐😐یه بار اینقد دختر حالم قرص چپوند تو حلقم بیهوش شدم🙂🙂🙄🙄😫😫😫😪😪😄😄😄
کوچیک بودم به بابام گیر دادم وسط پذیرایی برام چادر بزن بنده خدا چادر زد از شانسم مامان بزرگم مریض بود خونمون بود دکتر اومد خونه بالاسرش منم داشتم با دوستام سرخ پوست بازی میکردم یدفعه از چادر پریدیم بیرون گفتیم بگیرینشون حمله کردن بنده خدا دکتره میدوید میگفت من نبودم بابام بزور برش گردوند شبم چادرمو جمع کرد 😩
《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》