2777
2789
عنوان

بیاین بگین از فرضیات خنده دار بچگی تون

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل پخش نیست  اصلا یه وضعی  فقط بخش تزریقاتیش 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

زن پسرعمه م تعریف میکرد میگفت اگه مامانم سرنمیرسید باقیچی یکیو ناکار کرده بودم تا حالا🤕🤕😂😂😐😐

چشم ولی عشق بچگیتون به رحمت خدا رفته با سه تا بچه

درووووووغ😔😔😔😔

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
😂😂😂😂😂😂😂 زن پسرعمه م تعریف میکرد میگفت اگه مامانم سرنمیرسید باقیچی یکیو ناکار کرده بودم تا حا ...

😂😂😂😂😂😂😂

وای نه دیگه در اون حد 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

با لیوان غیر استفاده مگس شکار میکردم تند تند میچرخوندم تا مگسه بمیره بعد میدادم جوجم بخوره(از این جوجه رنگیا داشتم)

ی بارم جوجمو خوابوندم پیش خودم صبح بیدارشدم دیدم بدبخت زبون بسته پرچ شده😥😥

من فکر میکردم اگه تلوزیونو موقع برنامه کودک خاموش کنم وقتی روشن کنم بازم هست ولی نبود همشم با مامانم ...

عزیزم دقیییییقا عین من😅😅😅😅 منم فکر میکردم از همونجا باید دوباره شروع شه،تازه فکر میکردم اگر روزه باشی و بری دسشویی روزت باطل میشه😂

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
😂😂😂😂😂😂😂 وای نه دیگه در اون حد 

واییییییییی ینی تعریف میکرد من مور مورم میشد😝😝😝😁😁😄😄😄یه خلافی بود دست اولللللل،من خاک تو سر همیشه مریضشون بودم😁😁😁😁😐😐😐😐یه بار اینقد دختر حالم قرص چپوند تو حلقم بیهوش شدم🙂🙂🙄🙄😫😫😫😪😪😄😄😄

کوچیک بودم به بابام گیر دادم وسط پذیرایی برام چادر بزن بنده خدا چادر زد از شانسم مامان بزرگم مریض بود خونمون بود دکتر اومد خونه بالاسرش منم  داشتم با دوستام سرخ پوست بازی میکردم یدفعه از چادر پریدیم بیرون گفتیم بگیرینشون حمله کردن بنده خدا دکتره میدوید میگفت من نبودم بابام بزور برش گردوند شبم چادرمو جمع کرد 😩

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
عزیزم دقیییییقا عین من😅😅😅😅 منم فکر میکردم از همونجا باید دوباره شروع شه،تازه فکر میکردم اگر روزه ...

دقیقا 👌👌👌

واییییییییی ینی تعریف میکرد من مور مورم میشد😝😝😝😁😁😄😄😄یه خلافی بود دست اولللللل،من خاک تو سر ه ...

واقعا ؟؟؟؟

واییییییییی ینی تعریف میکرد من مور مورم میشد😝😝😝😁😁😄😄😄یه خلافی بود دست اولللللل،من خاک تو سر ه ...

من از قرص بروفن صورتی ها فکر میکردم اسمارتیزه  به همه ی مریض هام میدادم تا اینکه مامانم درست و حسابی حالیم کرد مدرکم الکیه 😩