با یکی دوست شدم اخه دخترم اینقد کثیف دست به گربه خیابونی میزنه اون سری بش گفتم دستتو بشور به گربه زدی نشستش حتا رفتیم دسشویی عمومی گفتم بشور گفت ولکن باو گفتم مریض میشی گفت نه با خارجیا اینقد دست میزننو خلاصه کلی بهونه کرد ک اخر نشست
اون روز رفتیم بیرون باهم رفتیم دسشویی عمومی رفت تو اومد دستاشو نشست کیفشو ازم گرفت گفتم نمیشوری دستتو گفت نه گفتم کثیفه ابنجا بشور گفت حساس نباش
من خیلی حساسم میرم دسشویی عمومی ک ده دفعه دستمو میشورم وای عوقم میگیره از کاراش این خوابگاهیه بیچاره هم اتاقیش رژش تو کیفش شکسته بود همه رو تو دسشویی عمومی گزاشته بود رو روشویی حالمو بهم میزنه بخدا رفتم یه لحظه دسشویی کردم اومدم بیرون دیدم ساندویجو گزاشته کنار روشویی میگم اه چرا گزاشتی میگه جلد داره 😑
عوقم میگیره ازین کاراش نمیتونم باهاشم نباشم چون با رفیقای قدیمیم کات کردم بااینم نباشم تنهام
اون روزم دوتا رژ مایع هامو استفاده کرد یکیشو اخراشه میندازم دور😭بااین ک خیلی دوسش داشتم ولی یکیشو تازه خریدم زدش
میگم من ازین مریض نشم ؟ رژمو چیکار کنم
از صورتمم اون روز بوس کرد 🤢
خانما لطفا منو نزنید من ادعای تمیزی ندارم ولی خب بنطرتون این کثیف نیس بهشم میگم چندسری توجه نمکنه چیکارا باید انجام بدم در ارتباط باهاش ک یه موقع منو میکروبی نکنی اه