2777
2789
عنوان

دوست کثیف🤢

1892 بازدید | 114 پست

با یکی دوست شدم اخه دخترم اینقد کثیف دست به گربه خیابونی میزنه اون سری بش گفتم دستتو بشور به گربه زدی نشستش حتا رفتیم دسشویی عمومی گفتم بشور گفت ولکن باو گفتم مریض میشی گفت نه با خارجیا اینقد دست میزننو خلاصه کلی بهونه کرد ک اخر نشست 

اون روز رفتیم بیرون باهم رفتیم دسشویی عمومی رفت تو اومد دستاشو نشست کیفشو ازم گرفت گفتم نمیشوری دستتو گفت نه گفتم کثیفه ابنجا بشور گفت حساس نباش 

من خیلی حساسم میرم دسشویی عمومی ک ده دفعه دستمو میشورم وای عوقم میگیره از کاراش این خوابگاهیه بیچاره هم اتاقیش رژش تو کیفش شکسته بود همه رو تو دسشویی عمومی گزاشته بود رو روشویی حالمو بهم میزنه بخدا رفتم یه لحظه دسشویی کردم اومدم بیرون دیدم ساندویجو گزاشته کنار روشویی میگم اه چرا گزاشتی میگه جلد داره 😑

عوقم میگیره ازین کاراش نمیتونم باهاشم نباشم چون با رفیقای قدیمیم کات کردم بااینم نباشم تنهام 

اون روزم دوتا رژ مایع هامو استفاده کرد یکیشو اخراشه میندازم دور😭بااین ک خیلی دوسش داشتم ولی یکیشو تازه خریدم زدش 

میگم من ازین مریض نشم ؟ رژمو چیکار کنم 

از صورتمم اون روز بوس کرد 🤢

خانما لطفا منو نزنید من ادعای تمیزی ندارم ولی خب بنطرتون این کثیف نیس بهشم میگم چندسری توجه نمکنه چیکارا باید انجام بدم در ارتباط باهاش ک یه موقع منو میکروبی نکنی اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روز داشتیم میرفتیم بیرون غذا درست کرده بود گفت واس توام میارم مامانم گفت حق نداری بخوری خودت یه چی درست کن 

البته من دلشو نشکوندما خیلی مهربانانه گفتم من دوس ندارم اینی ک پختیو😑

اون کثیف توام وسواسی 😐😐😐😐😐

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐

همینا مریضی میگیرن پخش میکنن تو جامعه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اون کثیف توام وسواسی 😐😐😐😐😐

دیگع عزیزم کسی که دستشو نمیشوره حق بده طرف بدش بیاد

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘