2777
2789
عنوان

دوست کثیف🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 114 پست
هتل رو نگو! من اونجا رو هم چندشم میشه! بخصوص اگه مجبور نشم تو هتل دوش هم نمیگیرم!😵 خدایا یاد هتلها ...

هتل رو نرم که دیگه میترکم خوااااهر😁،ولی اونم سخته واسم، البته من اعتراف میکنم که وسواس شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوابگاهی نیسم اون خوابگاهیه من میگم واس من ضرر نکنه من حواسم هست ب خودم 

عزیزم اصلا ب ضرر  و مریضی فک نکن*ب این فک کن اصلا چندش نمیشی یادکارش میوفتی مریضی ب درک ادم ذهنش ک میره ب این چیزا اصلا حالش بد میشه

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌
آخه اسم انگل انگل گربه ست! والا من هر چی گربه تو کرمانشاه دیدم، همشون تو سطل آشغالا میگردن!

توكسوپلاسموز رو ميگي ديگه

حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
هتل رو نرم که دیگه میترکم خوااااهر😁،ولی اونم سخته واسم، البته من اعتراف میکنم که وسواس شدم

دقیقا! آدم واقعا مجبوره که مسافرت بره وگرنه اعصاب نمیمونه با این مشکلات!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بله. عکس چپکی افتاد! این مطلب تو کتاب راهنمای بارداری نوشته شده. خودتون بخون ...

شوايط انتقالشو نگفته

شرايط انتقالش انقدر چندش اوره كه طرف بايدخيلي هپل باشه بگيره

بعدم درصد خيلي كمي از گربه هاي خيابون دارن گربه هاي واكسينه خونه اصلا

و اينكه دوست خودم تو بارداري داشت و درمان كرد

تقصير خودشم بود نبايد به مدفوع گربه دست ميزد و با اون دست معلوم نيست چيكار كردع كه انگل وارد بدتش شده

شوايط انتقالشو نگفته شرايط انتقالش انقدر چندش اوره كه طرف بايدخيلي هپل باشه بگيره بعدم درصد خيلي ك ...

به هرحال دست زدن به گربه صلاح نیست. شاید شما دوستدار حیوانات هستین. اما من کلا رابطه خوبی با هیچ حیوان و پرنده ای ندارم. در کل زندگیم حتی به جوجه هم دست نزدم. روش انتقالش رو که گفته! گفته به گوشت خام هم دست زدین بعدش خوب دستتونو بشورین! به حیوان دست نزنین یا اگه زدین، دستتونو خوب بشورین. 

به هرحال دست زدن به گربه صلاح نیست. شاید شما دوستدار حیوانات هستین. اما من کلا رابطه خوبی با هیچ حیو ...

بشورين بشورين

كاري هم با حيوانات نداشته باشيد هرگز

تحسين ميكنم

بشورين بشورين كاري هم با حيوانات نداشته باشيد هرگز تحسين ميكنم

البته من امیدوارم حیوانات با من کاری نداشته باشن هرگز هرگز😂