لیلی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 990 عنوان خانما بیایین بحرفیم تا یک ساعت عنوان ازاد😍 1103 بازدید | 135 پست حوصلم سررفت همسرم تا یه ساعت کارداره حوصلم سر میره تا بیاد چیکار کنم سر گرم بشم میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏 1398/10/16 | 22:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 مراسم وداع رو دیدین؟؟از بالا که نگا میکردی(توسط دوربینا ضبط شده بود الان داشتم نگا میکردم) انگار تن تن مورچه رو زمین بود بخدا چ باشکوه بود 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6164 چی بگیم به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
__delvin____ عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 1869 من نیز هم حوصله ندارم😩 هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》
لعیااا عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 458 من هستم حسودی فقط اونجا که شادمهر میگه: آخه با هرکی به غیر از من حالت خوبه یعنی چی ):
لیلی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 990 مراسم وداع رو دیدین؟؟ از بالا که نگا میکردی(توسط دوربینا ضبط شده بود الان داشتم نگا میکردم) انگار تن ... از صبح تا الان میدیدم میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 منم بیکار بودم داشتم حافظ میخوندم دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
لیلی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 990 بازی دان کن اوف نه بدم میا میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏
لیلی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 990 من هستم اخ جون دوستی میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏
لیلی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 990 خاک تو سرش😖 چی میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏