2777
2789
عنوان

میخوام به حال من دچار بشه

230 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا کسی دعا یا ذکری بلد که بتونم یه کار کنم یکی عاشقم بشه؟

من عاشق یه پسر شدم خودش به من گفته من رو دوست داره میگه اخلاقم بده اذیت میشی بعضی وقتا با بی محلی داغونم میکنه میدونه من عاشقشم .میخوام یه کار کنم مثل من دوستم داشته باشه اگه ذکری بلد هستین بگید.

لطفا نگسد کسی رو با دعا نمیشه بدست اورد .من فقط دلم پیش این ادم

اونی رو که بادعا بدست بیاری بادعاهم ازدست میدی

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تحویلش نگیر 

بزار فکر کنه دیکه براش مهم نیستی 

همچین بی افته دنبالت 

بعضی ها مثل سایه هستن هرچی بری دنبالشان فرار میکنن هر چی پشت کنی میان دنبالت 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

فهمیدی منم لایک کن

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
خوبه گفتم این جمله رو شنیدم نگید 

اره خوبه😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
خیلی تحویلش نگیر  بزار فکر کنه دیکه براش مهم نیستی  همچین بی افته دنبالت  بعضی ها ...

نه اینا واسه این کسا نیستن واسع کسیه ک دوستمون داشته باشه منم ی نفر دوستم داره دوسش ندارم هرچقدم بی محلی کنه واسم مهم نیس اینم اگ این پسره این دخترو دوس نداشته باشه هرچقدم بی محلی کنه ب جای پسره برنمیخوره

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨