باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
برفک نوزاد اگه موقع زایمان مادرعفونت داشته باشه میگیره بعدشم اگه دستو صورت بچه رو بوس کنید میکروباش بره دهنش برفک میگیره نزار کسی بوسش کنه
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
سلام عزیزم نگران نباش پسر منم کوچیک بود دهنش برفک زد بردم دکتر یه قطره داد اونو دقیق سر ساعت وکامل تا آخرش استفاده کردم پسرم خوب شد ولی از وقتی درمانو شروع میکنی سر شیشه پستونک قطره چکون قاشق و کلا هرچیزی که به دهنش میزنی رو یا استریل کن یا عوض کن اگه از شیر خودت میخوره از اون دارو باید به نوک سینه های خودتم بزنی