2777
2789
عنوان

دهن بچم برفک زده خانما توروخدا بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 56 پست
سلام بچه ی منم وقتی به دنیا اومد تو دهن سفید داشت برفک بود   بردم دکتر براش قطره داد   قطر ...

همین ک اومدی از تجربه ات کردی دعات کردم عزیزم چشم.فقط برا نوزاد ۲۳روزه ایراد نداره?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ شیرشومیخوره اشکال ننداره

چون برفک دهان نوزاد اصلا درد نداره

خودتون بشورین آروم بکشین رو برفدسبرفکادسبکبرفکا اگ اذیت نمیشه خودش ب مرور خوب میشه

البته قطره نیستات خوبه 

اما من ب دخترم ندادم،خودش خوب شد

هر دفعه قبل از شیر سینه تو قشنگ بشور

اخه دلم نمیاد اذیت میشه بعدشم میترسم 

من دوتادکتربردم گفتن برفکه ازاخربردمش یک دکتردیگه گفت دلمه شیره بچه روالکی چندوقت همش نیستاتین میدادم باهاش میسوخت

عشقم پسرم ودخترنازم 
نه ديگه  همينا برفك هست خودش پاك ميشه همون روز دوم ولي بايد چند روز حتما استفاده كني

اگر زود قطع كني ممكنه دوباره برگرده

برفك درد هم داره بچه نميتونه درست شير يا عذا بخوره 

بچم همش گريه ميكرد 

اگ شیرشومیخوره اشکال ننداره چون برفک دهان نوزاد اصلا درد نداره خودتون بشورین آروم بکشین رو برفدسبر ...

دختر شما فقط زبونش سفیدک زده بود یا جوشای سفیدم تو دهنش در اومده بود