2777
2789

امروز تو راه برگشت از تشییع بودیم ایستگاه ابن سینا پیاده شدیم اسنپ بگیره همسرم من و پدر شوهرم روی صندلی بیرون ایستگاه مترو نشسته بودیم شوهرم رفت تا ماشینو پیدا کنه وقتی پیدا شد هی ادا ادوار در می‌آورد منم خندم گرفت همینجوری اون سمت خیابون بود دست تکون میداد بیاین منم سرمو یه لحظه سرمو تکون دادم مثلا خجالت بکشن خندیم بعد یه زنه دیوانه توهمی از کنارم رد شده بهم داد زد گفت   ««ج. ن.  سرشم تکون میده  برام»» من برگشتم نگاهش کردم فقط موندم چی بگم هیچی دیگه چون ماشین منتظر بود رد شدمو رفتم. بعد تو دلم گفتم  آدمی که انقد به سرو وضعو حجابش شک داره و دچار توهمه من چی باید میگفتم من اصلا متوجه حضور اون خانوم نشدم فقط داشتم به همسرم نگاه میکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفهمیدم چیشدا

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

یه بارم یه ادم معلول تو خط واحد به من و دوستم پرید و بهمون گفت ج... چون با هم حرف میزدیم و میخندیدیم

خیلی بیشعورن 

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

کسی که این کلمه رو راحت به زبون میاره بدون شک ادم درستی نیست.

من خودم تا حالا یکبار هم بلند این کلمه رو نگفتم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

خاک برسرش

همینو میگن با ی نگاه قضاوت نکنینا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اینم بگم من چادریم ولی خدا شاهده یکبار تو زندگی نه به حجاب و اعتقادات کسی کار داشتم نه حرف بزنم که ناراحت بشن کسی تازه کلی دوست و رفیق دارم که اصلا مثل خودم پوشش واعتقاداتشون بامن فرق داره ولی همیشه به همه احترام میذارم

واای من یه بار تو ایستگاه اتوبوس با دوستم حرف میزدیم اونم آروم با هم شوخی میکردیم از خواهر شوهرش گفت منم با خنده برگشتم گفتم بنده خدا خواهر شوهرت چی میکشه از دستت یه خانوم افتاد به جونم که این چه طرز حرف زدنه مگه خواهر شوهر چشه همین عروسایی مثل شما هستید که چشم سفیدی میکنید دعوا میندازین تو خانواده ها منم هی میگفتم خانوم من نگفتم این گفت اونم شوخی میکردیم یعنی اون قدر آروم حرف میزدیم که صدامون و نشنیده دعوامون میکرد بعد که رفتم پیش بابام تعریف کردم گفت بهش میگفتی خواهر شوهر که تو باشی حرف پشت سرت حلاله🤣

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱