2777
2789

روی زبون بچمو ی لایه سفید مث شیر پوشونده توی دهنشم چندتا دیگه نقطه سفید هست این علائمو بچه های شماام داشتن?چرا اینجوری شده چیکار کنم درست بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشنشه؛یه قاشق آب بده بهش.

بچه من اینطوری بود فکرمیکردم برفکه ازغصه داشتم میمردم.بردم دکتر گفت نه نیست زود خوب میشه .بچت چندوقتشه؟

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
تشنشه؛یه قاشق آب بده بهش. بچه من اینطوری بود فکرمیکردم برفکه ازغصه داشتم میمردم.بردم دکتر گفت نه نی ...

۲۳روزشه ولی خییییلی سفید شده مث پنیر ی لایه رو زبونشه تو دهنشم همه جوشای ریز سفید شده

۲۳روزشه ولی خییییلی سفید شده مث پنیر ی لایه رو زبونشه تو دهنشم همه جوشای ریز سفید شده

عزیزم نکنه تو هم اشتباه منو کردی و شیرت رو کامل بهش ندادی؛من اشتباها شیرم رومیدوشیدم و میریختم تو شیشه.اولش که آب بود رو نمیدادم بقیه که شیربودرو میدادم.نمیدونستم که اول شیرم برای رفع تشنگی نوزاده؛واسه همین بچم دهنش اینطوری شد 

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
منم فک میکنم برفکه..بنظرتون چندروزه خوب میشه ببرمش دکتر?

ببر بهداری.مرکز بهداشت بهت میگن