من ۲۲سالمه خواستگارم ۲۷سالشه خونه و ماشین داره شغلش ازاده درآمدش فک کنم حدود سه تومنه ماهیانه.پسر خیلی خوبیه.ولی چیزی که دلمو به شک میندازه اینه که من شغلم دولتیه.یعنی صبر کنم با یه کارمند ازدواج کنم یا همین خوبه؟؟
شما هم میخوای ازدواج کنی؟ اره خیلی به دلم نشسته.یک ماه
اره
من دوماهه
چجوریه؟اخلاقش؟قیافش؟
داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه" 😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊 گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
نظر خودت مهمه ولی مگه همه بارد شغلشون دولتی باشه؟؟به چیزای خوبشم فکر کن مثلا اینکه میگی پسر خوبیه و فقط 27 سالشه و خونه داره ماشین هم داره و درآمد هم داره انشالله بهتر هم میشه خب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت براممعجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
یه تاپیک زدی بودی قبلا در مورد خواستگارت الان خوندمش.دقیقا همینجوریه حتی توصیف قیافه ای که کردی
وااااای ایول بدو درخواستمو قبول کن بحرفیم
داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه" 😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊 گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
دوستانه میگم اگه به دلته ازدواج کن من الان حدود سی ام هر چی وایستادم مورد همکفوم نیومد فقط یکی اونم از نظر فرهنگی تفاوت داشتیم خیلی ناراحتم فک نمیکردم تا این سن بمونم
عزیزم این که شما در کدوم جایگاه و با کدوم سبک افکاری هستید وایشون چطور خیلی مهمه . ازدواج از سر اجبار و حرف دیگران نکن اگر علاقه دارید تصمیم بگیرید و عاشقانه براش تلاش کنید و سعی کنید منطق رو بر احساسات ارجعیت بدید
اینده ای خواهیم ساخت 💕 من و همسرجان و فرزندم که گذشته مان جلویش زانو بزند🌷
فعلا که فرصت هست برات اما اگه همه چیزش خوبه به خاطر شغل ازاد ردش نکن قرار نیست همه شعل دولتی باشن یا اینکه هر کی شغل دولتی داشت خوشبخت میشه و ادم خوبیه همین که درامد داره و خونه و ماشین داره یعنی از پس زندگیش برمیاد حالا ببین اگه رفتار خوبی داره و میشه بهش تکیه کرد دلیل نداره ردش کنی