2777
2789
عنوان

ازدواج کنم با این شرایط یا صبرکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانه میگم اگه به دلته ازدواج کن من الان حدود سی ام هر چی وایستادم مورد همکفوم نیومد فقط یکی اونم ...

چرا اینطوری فکر میکنید ازدواج تنها بخش کوچیکی از زندگی شماست .. زندگی کنید و هر روز بهتر از دیروز باشید نه با افکار ازدواج از امروز عقب بمونید 

اینده ای خواهیم ساخت 💕 من و همسرجان و فرزندم که گذشته مان جلویش زانو بزند🌷
اره

واسه معلمها خواستگارخوب زیادمیادالان همه دنبال کارمندن 

امااگرواقعا خوبه دوستش داری و....

درموردش فکرکن

امااگرمیخواهی بعدحسرت بخوری چراشوهرت کارمندنیست. ...

صبرکن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چرا اینطوری فکر میکنید ازدواج تنها بخش کوچیکی از زندگی شماست .. زندگی کنید و هر روز بهتر از دیروز با ...

هر کی ی نظری داره برای من بخش بزرگیه دوس دارم کنار پیشرفت ازدواجم بکنم‌

هر کی ی نظری داری برای من بخش بزرگیه دوس دارم کنار پیشرفت ازدواجم بکنم‌

بله صد در صد ، فقط خواستم بگم بهتره با حال خوب پیش برید به جای این که نگران باشید ‌. و امیدوارم زندگی پر ارامش و سلامتی جسم داشته باشید 

بله صد در صد ، فقط خواستم بگم بهتره با حال خوب پیش برید به جای این که نگران باشید ‌. و امیدوارم زندگ ...

مرسی عزیزم بارداری برام دعا کن زندگیم بنا به ی دلایلی سخت شده برام شاید دعات گرفت

مرسی عزیزم بارداری برام دعا کن زندگیم بنا به ی دلایلی سخت شده برام شاید دعات گرفت

ببا تمام وجودم دعا میکنم زندگیتون پر از ارامش بشه عزیزم