2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 70 پست

کسی که بخواد منحرف بشه چه وکالت چه فست فودی فرقی نداره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب عزیزم  بهتر از اینکه بعد این دوباره ی دونه ای دیگه مزاحمتون بشه

خب تو فس فود پیدا نمیشه یعنی😐

تازه اونجا گروه گروه دختر میتونه بره

وکالت ک تا کارشون نیفتاده نمیرگ

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁
روانی اونجا نچسبن تو فست فودی میچسبن مگه اینکه زندانیش کنه تو خونه

حداقل تو فست فودی آنقدر آدم دیونه نمیاد ک بهش بگه میلادم 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

خو دفترشو جمع کنه تو فست فودیش اگه بخواد کاری کنه میکته کمحیطش مستعدترم هست برای خیانتو آشنایی.بعدم فکر نکن بیاد دفترشو حمع کنه چون هم کلی براش درس خونده ومجوز گرفته هم پرستیژش بالاتره.باید باحودش بحرفی تا موضعشو معلوم کنهو قول بده

کسی که بخواد منحرف بشه چه وکالت چه فست فودی فرقی نداره

واقعا ؟

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

طرف خودشو کشته کانون وکلا ازمون داده ب سختی قبول شده دوره دیده😑 قبول شدن تو کنکور اول بماند

هیچ عقل سلیمی مدرک وکالت داشته باشه نمیره مغازه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
ها والا همیو بگو  ای تفکرات مثه استارتر بدتر از سرطانه بلای ویرانگر خانوادس

عزیزم من تفکر این کشتی نیست ولی این خانم و حرفاش من و میترسونه 

اولین بار ک از این فکرا میاد به سرم مگه نه اصلا آدم حساس نبودم 

وااااا وکالت که بهتره تا فست فودی  قابل توجه  فست فودی دختر بیشتر هست تا دفتر وکالتش

تفاوت دخترای فست فودی و دخترای دفتر وکالت رو نمیدونی؟

دخترای فست فودی معمولا عشق دارن با عشقشون میان

دخترای دفتر وکالت از عشقشون جدا دارن میشن و بدون عشقن 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
[QUOTE=118894568]حداقل تو فست فودی آنقدر آدم دیونه نمیاد ک بهش بگه داخل فست فودی بیشتر بهش میگن میلا ...

واقعا یعنی اونجا اوضاع بدتر میشه 

😔

حداقل تو فست فودی آنقدر آدم دیونه نمیاد ک بهش بگه میلادم 

زنه به شوهرت گفته میلادم؟😐😐😐😐 نشکل زنه چیه پروندش طلاقه؟اگه طلاقه با گفتن میلادم میلادم باید بگم یه خبریه پیگیرش باش یا زنه یا شوهرت یا هردو احتمالا دارن برای خارششون یه حرکتایی میزنن