2777
2789
عنوان

خانمای گل سوال دارم کمک کنید

160 بازدید | 8 پست

عزیزان این ذکر هست که باید روزی ۴۰۰ بار بخونی دوماه پی در پی کسی بوده کمتر بخونه من چون ۳تا بچه دارم دوتاشون کوچولو هستن نمیرسم ۴۰۰ تا بخونم میشه مثلا ۲۰۰ تا ۳۰۰ تاش رو خوند

خدایا شکر بابت همه چی

ذکرش چی هست؟؟ب من بگو

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی و القیوم الرحمان و الرحیم بدیع و السماوات و الارض من جمیع ظلمی و ...

یعنی روزی 400مرتبه بایدبگیم؟؟

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
اما من نمیتونم ۴۰۰ مرتبه بگم 

منم بچم کوچیکه خیلی زیاد نمیدونم بتونم یا ن