2777
2789

جونم بگو

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ببین اشتباه نکن بخدا ترکیه از اینجا بدتره..اونجا گاز نداره..بعضی جاهاش داره تا خونه نخری شهروند نمیشی سختگیرن تو دادن پاسپورت..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اشتباه نکن بخدا ترکیه از اینجا بدتره..اونجا گاز نداره..بعضی جاهاش داره تا خونه نخری شهروند نمیش ...

عزیزم شما ترکیه زندگی میکنی؟

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

همه دارن می‌رن ترکیه چرا 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
عزیزم شما ترکیه زندگی میکنی؟

نه..خواهرم و پدرم چهار سال زندگی کردن ولی خواهرم اومد بس که اونجا زندگی سخته

من چندسالی ترکیه بودم کشور خوبیه زیبا و مردمان خونگرم حداقل از ایران خیلی بهتره 

اما الان به همین راحتی هم ویزا نمیدن برای شهروندی باید یه خونه بخری به ارزش۲۵۰هزار دلار

یا اقامت کاری یا دانشجویی بگیری

قبلا اقامت توریستی یکساله میدادن و میشد هرسال تمدید کرد الان فقط برای یک سال اقامت توریستی میدن بعد یا باید تبدیل به اقامت کاری کنی یا دانشجویی که اقامت کاری هم هزینه داره و ثبت شرکت باید بکنی و یه شغلی رو راه بندازی کار راحتی هم نیست

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

باید زبانشو یاد بگیری...پول کارگری از اینجا کمتره..انقد سخته که خانوما هم باید برن سرکار..آرایشگری میوه خشک کنی یا تو رستوران ...هر دفعه باید چوب بخری تا بریزی تو بخاریت آخه گاز نداره خیلی جاهاش

چه همه میرن ترکیه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من چندسالی ترکیه بودم کشور خوبیه زیبا و مردمان خونگرم حداقل از ایران خیلی بهتره  اما الان به ه ...

گفتن با خريد خونه اقامت ميدن حتي كمتر از ٢٥٠ هزار دلار باشه،با ٢٥٠ هزار شهروندي ميدن اما با كمتر اقامت ميدن درست نيست مگه؟

يعني جاهاي متوسط استانبول هم گاز نداره؟

چرا داره

گفتن با خريد خونه اقامت ميدن حتي كمتر از ٢٥٠ هزار دلار باشه،با ٢٥٠ هزار شهروندي ميدن اما با كمتر اقا ...

چرا درسته ولی ترکیه هر روز داره قوانین رو سخت میکنه یهو میبینی اون خونه هم از دست میره .به نظر من یکم ریسک داره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری