2777
2789
عنوان

بهترین کادویی که گرفتید چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 52 پست
به هش بگو کیک نمی خوام با پول کیک یه شاخه گل برام بگیر

فک می کنی نگفتم اونقد خودش هم میدونه عاشق گل رزم ولی چه فایده بی فرهنگه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه!!! من هم یه بار برای شوهرم یه خرس عروسکی خریدم گفتم دیشب تو خواب ناله میکردی این رو بغلت بگیر ت ...

من خیلی خریدم واسش اما این اولیش بود که با جیب خالی خرید چون من عرپسک بزرگتری خریده بودم کلی خجالت کشید😂😂😂

عکس عروسکی که تو براش خریدی رو هم بزار اگه راست میگی

اینم مال من قشنگ یادمه اینو ۷ تومن خریدم ۴ تومنم خرج جعبه و تزییناتش کردم 😂😂شوهرمم ۲ تومن خرید اون جاکلیدی رو یعنی دید من کادو خریدم انگار تا حالا نگرفته بود از کسی دستمو گرفت برد پاساژ گفت چی میخپایی واست بخرم منم دیدم که پولش کمه اینو برداشتم 😃😂😂😂

خوب کاری کردی که این رو برداشتی و درک کردی موقعیت شوهرت رو ....این الان میدونی چند شده قیمتش...این ج ...

ادم کم توقعی بودم حتی بهم برنخورد که چرا قبلا نخریده اما خودش منو بد بار اورد 😂😂اللن دهنش سرویس میشه تو مناسبتا 

ادم کم توقعی بودم حتی بهم برنخورد که چرا قبلا نخریده اما خودش منو بد بار اورد 😂😂اللن دهنش سرویس می ...

گناه داره ......

البته خودش کرده حالت هم باید تحمل کنه اما باهاش راه بیا.

ای کاش اون زمان ها که ارزان بود این طوری بودی،تو چرا بر عکسی؟؟

.....‌
گناه داره ...... البته خودش کرده حالت هم باید تحمل کنه اما باهاش راه بیا. ای کاش اون زمان ها که ار ...

اره اون زمانا هیچی نمیخپاستم حتی از خونه اجیل و میوه برمیداشتم که بیرون خرج نکنه دانشجو بود 😂😂بعد که دخترم به دنیا اومد اقا گفت تو بلد نیستی سلیقه نداری  خرج کنی هرجا ارزونه نیری میخری منم گفتم وا مگه هرچی گرونه باکلاس و خوبه گفت اره گفتم فلانی دهنت سرویسه ها خودشو گرفت گفت من قیول میکنم تو بخر و من سلیقه نابمو نشونش دادم الان ۵ ساله قشنگ خرج میکنم قشنگا الان ملاحظه اش نمیکنم چون خانوادگی اینجورن الان خرید عید حساب دادم دستش گفتم ۴ تومن میخوام البته احتمالا ۳ تومن بده😂😂