2777
2789

بچه ها دخترم یک سالشه. ۱۰ روز اسهال بود. هر دکتر میبردم گفت واسه دندونشه. بالاخره ب یکی گفتم براش آزمایش مدفوع بنویسه بعد یکم عفونت تو مدفوعش بود گفت باید ببری متخصص اطفال تا دارو بده .دیشب بردمش دکتر فوق تخصص گوارش بود اومد معاینه کنه گفت چرا کف دستش قرمزه 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

خب

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت تا آزمایش نده نظر نمیتونم بدم. خلاصه تست کامل از کبد براش نوشته.امروز صبح آزمایش داده. تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره بگه دلم آروم بشه.

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

شلوغش# نکن

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

اسهالشم خوب شده از دیروز تا الان فقط یکبار مدفوع کرده ک عادی بود. ولی از دیشب از دلنگرانی دارم میمیرم.تو رو خدا کسی تجربه ندارا؟ 

وای ول کن بابا دکتر ا الکی ادمو میترسونن ایشالا هیچیش نیست

خداکنه. قلبم از دیشب تو دهنمه

شاید معدش ویروسیه

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
خب اگه قرمز باشه چی میشه ؟ 

گفت شاید مشکل از کبد باشه ک کف دست قرمزه