2777
2789
عنوان

کدوم رنگ مو قشنگ تره

182 بازدید | 10 پست

لطفا نگید که بستگی به چهره داره و اینا کلی نظر بدید میخوام بدونم ممنونم 

رنگ موی مشکیمشکی جذاب تره یا قهوه ای البته رنگ موی  طبیعی ها  ک مادر زادی قهوه ای یا مشکیه ن رنگ های شیمیایی مو 

تعداد رای : 33
نظرسنجی
رنگ موی مشکی مشکی
12
36%
رنگ موی قهوه ای روشن
5
15%
رنگ موی قهوه ای تیره
7
21%
رنگ مو بین قهوه ای و مشکی مثلا قهوه ای نباشه ولی مشکی پر کلامی هم نباش
9
27%

من موهام رنگ نیس میخای عکس بزارم ببینی؟

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چ رنگیه?!

ایناها

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
وای من موهام مشکی مشکیه میخواسم پایینشو قهوه ای کنم نکنم ینی؟🙄 

ن ساده مشکی شیک تره مگر اینکه ‌پاینشو رنگای فانتزی کنی اون جوری بهتره تا قهوه ای مثلا رنگی ک دوست داری صورتی ابی یا ....ولی بازم ساده بهتره

وای چ خوشگله دقیقا چ رنگیه انگار چند تا رنگه 

قهوه ایه 😆والا خودمم درگیرم ملوم نیست چ رنگه اگه بخای عکس واضح ترم میزارم شاید تو انتخاب رنگ مو کمکت کنه

مرسی عزیزم ولی خیلی رنگ موهات خاصه ❤️

نظر لطفته گاهی میزنه به سرم مشکی کنم ولی ابجیام نمیزارن